Izejvielas un to daudzums:
- divi vistas filejas gabali
- vidēji liels tomāts
- avokādo
- salātu lapas
- kečups
- majonēze
- pikanti čipši
- tobasko mērce
- citrons vai citrona sula
- zaļās olīves (bez kauliņiem)
- sāls, pipari, eļļa cepšanai
Pagatavošanas process:
Apsāla un iepiparo fileju un liek uz pannas sakarsētā eļļā cept. Tikmēr sagriež avokado un aplaista ar citrona sulu, lai tas nepaliek tumšs, sagriež tomātu, olīves. Kad filejas ir gatavas, tās sagriež kubiciņos. Pagatavo rozā mērci no aptuveni trim ēd.k. majonēzes, divām ēd.k. kečupa, pievieno tobasko mērci pēc garšas un izjūtām, pievieno svaigi maltus piparus, visu rūpīgi samaisa.
Uz šķīvja saliek nomazgātas un nosusinātas salātlapas. Uz lapām liek pa kārtām sagriezto vistas fileju, tomātus, avokādo, olīves, salauzītus čipsus, visu pārlej ar rozā mērci. Salāti gatavi.
Pagatavošanas laiks minūtēs: 60