Ielogoties
Reklāma

Kartupeļu biezeņa un zivju sacepums

Informācija
Autors: guanche
Visas receptes, ko publicēja guanche
Recepte publicēta: 02/02/2010 14:47
Recepte lasīta 7033 reizes
Recepte saglabāta favorītos 0 reizes
Komentāri: 3
Izejvielas un to daudzums:
- saldēta zivju fileja, ap 1 kg
- kartupeļi 1-1,5 kg
- siers 200 g
- piens 150 ml
- sviests 50 g
- zaļumi
- ingvers
- milti
- eļļa
- garšvielas
Pagatavošanas process:
Zivju fileju atsaldē, sagriež mazos gabaliņos un ierīvē ar garšvielu un sāls maisījumu.

Nomizo kartupeļus un liek vārīties.

Kamēr vārās kartupeļi, zivs gabaliņus apvārta miltos un cep uz pannas eļļā gandrīz līdz gatavībai.

Kad kartupeļi gatavi, no tiem pagatavo biezeni, pievienojot pienu, sviestu, smalki sagrieztus zaļumus, sarīvētu ingveru.

Ieeļļotā cepamtraukā liek kārtu zivju, kārtu kartupeļu biezeņa, atkal kārtu zivju un kārtu kartupeļu biezeņa. Virsū uzber sarīvētu sieru.

Cep cepeškrāsnī apmēram 20 minūtes.

Pagatavošanas laiks minūtēs: 100

Papildus informācija par šo ēdienu vai tā vēsture:
Kartupeļu biezenim var pievienot apceptus sīpolus.
1 cilvēkiem patīk šī recepte
Komentāri (3)
velga90 | 02/11/2017 06:35
Garšīga
siklika | 08/01/2014 20:11
shis dazhaadas variaacijas ir baigi garshiigi... es taa meedzu izlietot vakardienas variitos kartupeljus... netaisot biezeni..vienk griezhot skjeelees kartupeljus..
kirbitis | 12/06/2010 13:19
man un bērniem ļoti garšoja.
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas