Izejvielas un to daudzums:
- 0,5 kg karsti kūpināta zivs (menca u. c.)
- 1 paciņa (125 gr) rīsi
- aptv. 100 gr. konservēta kukurūza
- 2-3 olas
- 1 -2 sīpoli
- majonēze un krējums pēc ieskatiem
- sāls un melnie maltie pipari pēc garšas
Pagatavošanas process:
Izvāra rīsus, izvāra olas un sasmalcina, sasmalcina sīpolus, atdala zivi no asakām, nolej škidrumu no kukurūzas un visu sajauc ar krējumu, majonēzi, sāli un pipariem.
Pagatavošanas laiks minūtēs: 30
Papildus informācija par šo ēdienu vai tā vēsture:
Ja grib kreftīgāku, neskopoties ar sīpoliem un pipariem un zivi. Ideāls ēdiens viesiem - salātus var pasniegt tāpat, uzlikt uz maizes vai pildīt sāļajos groziņos.