Ielogoties
Reklāma

Kabaču un paprikas uzkodas

Informācija
Autors: guanche
Visas receptes, ko publicēja guanche
Recepte publicēta: 16/12/2009 21:31
Recepte lasīta 5574 reizes
Recepte saglabāta favorītos 27 reizes
Komentāri: 1
Foto

Rādīt vairāk (2)

Izejvielas un to daudzums:
- 2 maziņi kabači
- 1 paprika
- citronu sula - 1 ēd. k.
- ķiploks - 3 daiviņas
- sinepes - 1 tējkarote (ja asās)
- baziliks, sāls, pipari, olīveļļa
Pagatavošanas process:
Kabačus sagriež apmēram 1 cm biezās ripiņās un apcep olīveļļā.

Notīra, sagriež papriku un arī nedaudz apcep olīveļļā.

Smalkās, smalkās šķēlītēs sagriež ķiploku.

Katliņā kārtām liek apceptos kabačus un papriku, katrai kārtai uzberot ķiplokus, smalki sagrieztu baziliku, sāli un piparus.

Pannā, kur cepās kabači un paprika, pievienot citrona sulu, sinepes, ūdeni un nedaudz sāls. Kad mērce ir uzvārījusies, to ieliet katliņā ar kabačiem un papriku. Katlam uzlikt vāku un uz lēnas uguns ēdienu sautēt apmēram 15 minūtes.

Pagatavošanas laiks minūtēs: 60

Papildus informācija par šo ēdienu vai tā vēsture:
Sastāvdaļu daudzums 1 - 1,5 cilvēkam.
4 cilvēkiem patīk šī recepte
Komentāri (1)
bagatais-ansis | 02/03/2017 17:15
Šitas izskatās pēc ratatui latviešu gaumē, bet var pielikt vēl tomātu, tas piedod skābuma mugurkaulu
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas