Autors:guanche Visas receptes, ko publicējaguanche Recepte publicēta: 05/10/2009 01:31 Recepte lasīta 9548 reizes Recepte saglabāta favorītos 0 reizes Komentāri:1
- 2 jūras karūsas - 1 sīpols - 1 paprika - 1 tomāts - ingvera sakne, aptuveni 30 grami - jūras sāls - pipari (var izmantot citronpiparus) - olīveļļa
Pagatavošanas process:
Zivis nomazgā, notīra un izķidā (ja tas nav izdarīts veikalā). Nosusina papīra dvielī. Gan iekšpusē, gan ārpusē karūsas ierīvē ar sāli un pipariem.
Sagriež sīpolu, tomātu, papriku. Ja ir iespēja, ieteicams izmantot zaļu un dzeltenu papriku, jo izskatīsies smukāk. Ingvera sakni sarīvē vai ļoti smalki sagriež.
Sīpolu apcep līdz tas kļūst zeltains. Pievieno tomātu un papriku un uz lēnas uguns turpina cept apmēram 10 minūtes. Neilgi pirms cepšanas beigām pievieno ingveru.
Dārzeņus pilda zivīs un liek uz ieeļļotas cepešpannas.
Sagatavotās zivis ieziež ar eļļu un cep uzkarsētā cepeškrāsnī 200 grādu temperatūrā apmēram 30 minūtes.
Pagatavošanas laiks minūtēs:60
0 cilvēkiem patīk šī recepte
Komentāri (1)
bagatais-ansis
| 10/02/2016 20:54
Ohhh, 200 grādos 30 min - kam tā zive tik ilgi jācep tai cepeškrāsnī???
Es liktu 8-15 min uz 180 gr.
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas