Katram tak gadijies kāds misēklis šajā jomā :-))), kāds jautrs stāsts.. Es esmu vaniļas vietā ba...
pienene47
24/09/2008 11:35
29/01/2012 20:07
ir daudz cilvēku, kuriem ir skaidra siera šķirne, ko ēst... un ļoti pat uztraucas, ja siers no š...
29/12/2010 23:56
14/12/2011 13:42
Varam sākt gatavot Ziemassvētku un Jaunā gada rosoli... jo, izgudrota tehnoloģija, kas ļauj salātus ...
14/11/2011 19:25
17/11/2011 17:40
Vai... un cik lielā mērā vīrieša raksturs atkarīgs no viņa ēšanas paradumiem?...
16/09/2011 21:04
06/11/2011 19:43
šodien radio noklausījos... interesanti. ...
29/10/2011 21:23
29/10/2011 21:35
Visur reklamē, tirgo..viss it ka super..bet rupjmaiziti tur izcept nevar vai varbūt tomēr var?? ...
25/09/2011 20:39
26/09/2011 19:37
iepriecināsim viens otru ar to, ko paši sev varam pagatavot, varbūt ar dažiem tas būs pamudinājums s...
07/07/2011 19:45
08/08/2011 10:16
Kabacis (daudzums pēc izvēles) Milti (pēc biezuma pakāpes) Krējums (garšai) Sīpoli (d...
02/08/2011 17:17
03/08/2011 15:02
Nu man te atkal sanāca viens labs gara darbs virtuvē, tikai nezinu kā lai to nosauc. Varbūt Jums kād...
01/08/2011 17:28
03/08/2011 10:22
Cik bieži jūs pievēršat uzmanību tam, kas tiek rakstīts uz etiķetēm (no kā sastāv produkts)???? Pask...
15/11/2009 10:59
sensus
12/07/2011 19:21
man te viens pionieris jābaro... mūžīgi expermenti... un kapēc es, kā hazanovs, nemācījos kulinārija...
17/01/2011 10:00
25/02/2011 00:10
Ik gadu 31. janvārī tiek atzīmēta neoficiālā krievu degvīna dzimšanas diena, jo tieši šajā da...
31/01/2011 20:17
14/02/2011 11:49
Es varbūt gribētu kādu ninni ieraut... Veikalā viss pa vecam;) Ja ir kāda recepte-lūdzu. ...
03/09/2010 10:05
17/01/2011 20:51
es tomēr esmu mudaks, ka nesakaltēju ziemai sēnes tagad varētu vakarā tik krutu zupu uzvārīt, eh...
12/11/2009 11:59
15/09/2010 19:02
Rimi gaļas stends mani nokāva ar maltās gaļas daudzveidību: 1. kotlešu masa /šo nekad mūž...
13/09/2010 15:50
15/09/2010 00:21
Paldies par pievienotajām receptēm! Īpašo recepšu pievienošanas piedāvājumu izmantoja 19 portāla...
01/08/2010 18:11
01/09/2010 18:13
tuvojas pusdienslaiks, padalieties gastranomiskās fantāzijās, apetītes rosināšanai! Man šod...
26/05/2010 11:05
21/06/2010 13:18
Paskaidrojiet ,trezveņņikam, kāda atšķirība ir starp brendiju ,konjaku un viskiju,kā viņi tiek pagat...
14/11/2009 11:35
14/05/2010 23:18
Vai tik nevajadzēja to uzrakstu Izstrādājums ar lielo burtu!!! Tāpat kā arī raksta cena sākot no...
20/03/2010 01:50
25/04/2010 09:39
Kurš grib paniekoties ar pīrādziņiem ..gaidu ciemos..jānak fiksi..citādi viss jau bus apēsts...
08/07/2009 17:35
silvaana
11/07/2009 19:38