Var taču pats variēt un izdomāt, cik grib! Kļūdīties ir ļoti grūti.
Man vislabāk garšo tā: katliņā apcep burkānu, sasmalcinātu sīpolu, paprikas gabaliņus-- vispār visu, kas garšo, -- kādu laiku pavāra, tad liek klāt ķirbja gabaliņus un tādas garšvielas, kādas nu garšo (melnie un paprikas pipari, drusku čili... var kariju, ja garšo, utt), var pieliet sasmalcinātu tomātu konservu..brīdi pavāra un sablenderē. Pārbārstīt var gan ar zaļumiem, gan smalcinātiem riekstiem, gan sēkliņām... Daži beigās pielej saldo krējumu, daži pieliek vēl kartupeļu gabaliņus, bet es tā nedaru.
Var, protams, neblenderēt, bet atstāt gabaliņos. Lai Tev labi garšo!
p.s. Interesanti tas, ka liekas, neviens nav ievērojis, ko te autore vispār lūgusi: nevis kārtējās intelektuālās pašizpausmes, bet reālas receptes!!
0
0