Atvainojos par iemaisīšanos, bet, gribu dāmām paprasīt padomu - vienmēr esmu brīnījies, kā iespējams ievērot vispār jelkādu diētu, ja neēd pēc 6 vakarā????????
Paskaidrošu- manas vakariņas tiko bija šādas: māla podā sagriezts: 1 burkāns, 2 mazi kartupelīši, 2 saujas sagriezta puķukāposta, 1/2 sagrieztas paprikas, nu un no garšvielām arī nekas īpašs - sāls, 2 rozā, 2 baltie, 2 zaļie, 2 melnie pipari, ķiploks, oregano. Un nekādu taukvielu - protams, ja neskaita apmēram 400g cūkas ribiņas, tad būtu pat ļoti diētiski. To pagatavot paiet laiciņš - 6 minūtes to visu nomizot un sagriezt, tad pusstundu silst krāsns, plus stundu vēl viss cepās. produkti pieejami dajebkādi - selerijas, brokoļi, kāļi, rāceņi, bietes, kāposti n-tie veidi, sviesta pupiņas, zaļās pupiņas, dajebkas - smorējiet uz vella paraušanu, būs i garšīgi, i diētiski, i vēders pilns, un nekādas izsalkuma sajūtas (izsalkums dod signālu organismam uzkrāt rezerves). tikai viens liels BET - ja strādā pa dienu, līdz 18:00 to nevar paspēt uzgatavot, bet gatavot iepriekš un ēst sildītu vakardienas ’- tas ir mazohisms, jo dārzeņi nākošajā dienā ir vienkārši pretīgi.
Manā dienas ritmā, ja neēstu pēc 18:00, būtu bulciņas maizītes un pusdienās kārtīga ēdnīcas porcija, nu kāda tur hren vispār var sanākt diēta???? kas tad ir kaitīgāk galu galā?
0
0