Ielogoties
Reklāma

Omes Gārsas virtuve... ))) / 9520

14/10/2017 14:30 | Diskusija lasīta 379109 reizes
... ķeram to lietu plašāk-... atskaite par iztukšīto -jau kā standarts, receptītes, ieteikumi, bodes un tirgus dienas (un nedienas), ieskats tuvākā un tālākā citu zemju virtuvē... nu, vienvārdsakot- bez paklačošanās ar neiztikt..)
Atbildes (10485)
17/03/2018 19:30
Es pec receptes (tipa grami) netaisu neko. Saldo desu taisu ta, ka udens pelde kuļu olas kopa ar cukuru un sviestu (uz vienas pacinas uz aci..cik cepumi..kadas 5 olas..), beigas iekuļu kakao. Kad sakarsejas leju pāri ieprieks sadrupinatiem cepumiem, piegriezu želejkončas un follija desas forma ieksa. Viss.
0 0

Tēmas: 4
Ziņas: 38873

17/03/2018 19:34
a ko tās olas dod?..nekaD neesmu likusi..
0 0
17/03/2018 19:40
Pat nebij ienacis prata, ka var bez. Nu gan jau masai tik..skidrumam tik. Varbut sviestu tapec mazak var. Tiesam nezinu, nezinaju, ka var bez.
Jo es kad taisu tad ta... lai menesi var bezmaz est...
0 0
17/03/2018 19:43
..es ar par tām olām nesaprašanā jau sen..vēl kondensēto pienu saprotu, ja grib saldu...
es kako vietā-kausēju šokolādi... kādas 2 tāfelītes... jā-un žāvētie augļi-biezā slānī... visādi...
murmulādi tik tad, ja zinu, kad bērni ēdīs, bet murmulāde-dzeltenā un sarkanā pa biškam-ļoti labi krāsai, smukumam, raibumam...
0 0
17/03/2018 19:45
kameron, ola tak nesacietē... un vēl tik daudz???... es jau Draugos par šito rakstīju un brīnijos, bet tur stāsts bij par 1 olu...
0 0

Tēmas: 4
Ziņas: 38873

17/03/2018 19:52
nu, man ar tā dīvaini liekas, man patīk, ka tā masa stingra, un cepumiņi ar kraukšķi, bet ola to visu izšķīdina un saķepē... var jau būt, ka es ko nesaprotu:))
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 8511

17/03/2018 19:52
Manā senajā receptē 1 oliņa. I nedomāju priekš kam:)
0 0
17/03/2018 19:53
Nu tak beidziet te gvelzt..es atvainojos protams..visās receptes ir olas un daudz... Tas viss ir masai. Un ka ta nesaciete. Vai ta gribat teikt ka es ar zupas karoti pēcak to desu strebju?!?!
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 16599

17/03/2018 19:54
ak kungs mans)))..un jūs ar šito visu krāmejaties... priekā., jaukie... man prosto, lambrusco dellemillia and millefeuille))... ka franči..tad franči
0 0
17/03/2018 19:56
Tu saprot reizem tie franci noriebjas un gribas prosto olas pakarset.
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 16599

17/03/2018 19:58
..tad ir uzvārīt... pārgriezt... ar sinepi sajaukt un sarkaniem ikriem nogarnēt)))...
0 0
17/03/2018 20:02
kameron?..kas ar tevi?
0 0

Tēmas: 4
Ziņas: 38873

17/03/2018 20:02
lambrusco dellemillia vispār ir itāļu, no lētā gala:))
0 0
17/03/2018 20:04
Malbet..un  un  un balzamiko marinēta vistas kājiņa..
ja franči..ta franči...  
mī un že..erotik..nodevēja..lētie italjano..fuj uz tevi
0 0

Tēmas: 4
Ziņas: 38873

17/03/2018 20:05
ja franči, tad vajadzēja varžu kājiņu tajā balzamiko!:))
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 16599

17/03/2018 20:05
vai tad nu baudas naudā mērās... taču nē... garšu kārpiņās ... un fīlingā... bet no francijas gan bija kūciņš- napoleons))..mamītim sanāk perfekti))))
0 0
17/03/2018 20:06
vot, vardi es nevaru... man tas KVAAA..naktī murgos rādītos
0 0

Tēmas: 4
Ziņas: 38873

17/03/2018 20:06
a man klasika, vodka ar apelsīnu sulu...
0 0
17/03/2018 20:07
Bļā..es laikam nelaimi par tam olām piesaucu... tiko atsutija man veselu galeriju... gandriz aizrijos un apvēmos... nejau ar vistas olām.
0 0
17/03/2018 20:07
Es vīnu. Sausu un sarkanu.
0 0
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas