Ielogoties
Reklāma

Omes Gārsas virtuve... ))) / 7440

14/10/2017 14:30 | Diskusija lasīta 379323 reizes
... ķeram to lietu plašāk-... atskaite par iztukšīto -jau kā standarts, receptītes, ieteikumi, bodes un tirgus dienas (un nedienas), ieskats tuvākā un tālākā citu zemju virtuvē... nu, vienvārdsakot- bez paklačošanās ar neiztikt..)
Atbildes (10485)
14/02/2018 21:45
Peee gumijas lācīši... a končas lācīši nav ????
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 22577

14/02/2018 21:47
Nē nav! Ņem to ko dod! ... atradies te peee...
0 0
14/02/2018 22:13
es tak neēdīs to gumij ..ka seku Pēee tad pēee
0 0
14/02/2018 22:52
..bumbieri var dabūt... vienu)
0 0

Tēmas: 4
Ziņas: 6288

14/02/2018 22:55
Tad jau ābolu arī.
(ābols no bumbiera tālu nekrīt)
0 0
14/02/2018 23:12
vispār ābols no plūmītes tālu nekrīt...
plūmes nav, bet ābols ar ir... vajag?
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 16614

15/02/2018 12:21
... sāksies rīts ar cepelīniem... krējuma mērcītē ar piedevām)))))... labu apetīti, tauta!!
0 0
15/02/2018 12:33
erotikai... piekod klāt lāča gaļu ;)
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 16614

15/02/2018 12:49
..nevar jau tā tērēties)))... rītdienai, kas arī jāatstāj...
0 0

Tēmas: 43
Ziņas: 9074

15/02/2018 13:54
"sāksies rīts ar cepelīniem... krējuma mērcītē ar piedevām" (c)
vai ta nebija ar putukrējumu?
0 0

Tēmas: 1
Ziņas: 5060

15/02/2018 13:55
Man laša zupa 
0 0

Tēmas: 50
Ziņas: 14526

15/02/2018 13:56
hm, erotika ar sākusi taupīt... biržai seko?
0 0

Tēmas: 1
Ziņas: 910

15/02/2018 14:00
Uz kā rēķinu sākusi taupīt?
0 0

Tēmas: 50
Ziņas: 14526

15/02/2018 14:03
uz lāča gaļas rēķina
0 0
15/02/2018 14:13
ja brokastā ēd cepelīnus, tad ko pusdienās?????
0 0

Tēmas: 43
Ziņas: 9074

15/02/2018 14:15
pusdienās viņai latviešu olimpieši
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 8511

15/02/2018 14:52
Varbūt erotika nezin, kas ir cepelīni un tik padomāja, ka jāiesprauž te kāds svešvārds:)) Un vispār kā smalka dāma var ēst prosto leišu zemnieku ēdienu?
0 0
15/02/2018 14:58
..gan jau ka vēl pārlietus ar kausētiem taukiem
0 0
15/02/2018 15:01
Cepelīni... diezgan darbietilpīgs process. Katra mājsaimniece nemaz ikdienā tos negatavo. Tāpēc vien tie ir gana ekskluzīva maltīte. Un leiši visiem ciemiņiem tos piedāvā kā savu foršāko nacionālo ēdienu. Ja mājās ir pavārs, kas to gatavs darīt, - kāpēc ne?

gārs, tika teikts, ka ar krējuma mērci.
0 0
15/02/2018 15:08
... ar treknu krejuma mērci... man tā domāt
0 0
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas