Ielogoties
Reklāma

Omes Gārsas virtuve... ))) / 4060

14/10/2017 14:30 | Diskusija lasīta 379427 reizes
... ķeram to lietu plašāk-... atskaite par iztukšīto -jau kā standarts, receptītes, ieteikumi, bodes un tirgus dienas (un nedienas), ieskats tuvākā un tālākā citu zemju virtuvē... nu, vienvārdsakot- bez paklačošanās ar neiztikt..)
Atbildes (10485)
20/12/2017 17:29
..ir, ir..zaļā, kaut kāda krutā... cepumiņi ar ira
0 0

Tēmas: 4
Ziņas: 19150

20/12/2017 17:33
Gārs, tu šodien pats laipnības iemiesojums..kas tev aiz ādas, a?
0 0
20/12/2017 17:36
dolč, tu šitā par mani...
0 0
20/12/2017 17:42
Jautājums profesionāliem pavāriem .  Ja kāda atsauksies privāti tad  paprasīšu padomu gatavošanā. Informācija tālāk neizpaudīsies. Ir  doma pašiverēt pa ķēķi.
0 0

Tēmas: 4
Ziņas: 19150

20/12/2017 17:45
eh, neesmu profesionāle..tik tāda amatiere
0 0
20/12/2017 17:55
Katram jau  sava sakša.
0 0
20/12/2017 18:06
Kas tas tāds?
0 0
20/12/2017 18:08
Tas ir lielas acis un jautājums mātei google.
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 3133

20/12/2017 18:28
tā... dalamies ar pieredzi... (māti googli nepiesaucam, jo to es varu arī )... kā štovējam kāpostus ... katrā pusē noteikti savādāk... nez kāda recepte no manis tālajam galam??...
0 0
20/12/2017 18:41
Meitenes es ir apmierināts jo dabūju ko gribēju.Pirmie kucēni slīcināmi bet šoreiz  pat nav jāslīcina. Nākam reiz sanāks vēl glaunāk.
0 0

Tēmas: 4
Ziņas: 19150

20/12/2017 19:15
un kas tad tev tur sanāca? ja vien neesi zoofils
0 0
20/12/2017 19:21
Neteikšu savādāk tu arī sagribēsi.
0 0

Tēmas: 4
Ziņas: 19150

20/12/2017 19:22
a tev žēl? nost neņemšu, apsolu..pati pagatavošu, ja sagribēšu
0 0
20/12/2017 19:26
Gatavo kas neļauj. Vis vairs nav .
0 0

Tēmas: 4
Ziņas: 19150

20/12/2017 19:31
es jau nezinu, ko tu gatavoji..
0 0
20/12/2017 19:42
Kiš miš ar rozīnēm.
0 0

Tēmas: 4
Ziņas: 19150

20/12/2017 20:20
un tam vajadzīgs profesionāls pavārs?
0 0
20/12/2017 20:24
Priekš manīm jā. Tas nav tas kiš mīš ar rozīnēm  ko tu iedomājies. Tas ir cits kiš miš un bez rozīnēm bet ar zaķa graužamo.
0 0
21/12/2017 08:49
vigija | 20.12.2017. - 18:28:35undefined
par tiem kāpostiem, es ar apelsīnu sulu. kad jau drusku pakarsējušies, pieleju glāzi svaigi spiestas apelsīnu sulas uz 1.5-2 litru kāpostiem... un uz beigām vēl drusku  un ļauju tāka pieraut, tāka piedegt. pirms noņemt no uguns. parasti vislabāk sanāca kad par tiem citas lietas darot aizmirsu vispār.
0 0
21/12/2017 08:49
kiš miš, tipa rīsi ar rozīnēm?
0 0
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas