Ielogoties
Reklāma

Omes Gārsas virtuve... ))) / 3260

14/10/2017 14:30 | Diskusija lasīta 379343 reizes
... ķeram to lietu plašāk-... atskaite par iztukšīto -jau kā standarts, receptītes, ieteikumi, bodes un tirgus dienas (un nedienas), ieskats tuvākā un tālākā citu zemju virtuvē... nu, vienvārdsakot- bez paklačošanās ar neiztikt..)
Atbildes (10485)

Tēmas: 1
Ziņas: 16689

10/12/2017 10:48
fāzes mainās šodien.tāpēc man no rīta ķīsels ar putotu biezpienu/saldo krējumu. fāžu maiņas apetīte-tā tas saucas
0 0
10/12/2017 10:51
rit..nu es tās sagataves tā laicīgi un nesāpīgi... nedēļas atpakaļ sīrupu savārīju... garšvielas samalu... nu vakar bij 20 min laikā mīkla gatava, pat sabijos, ka tik ātri... un nenocietos vien maz panniņ uzcept..)
0 0
10/12/2017 10:52
liziņ, nu čaū tev ar...
vai ta uz fāzēm ķīsēļus ēd?
0 0

Tēmas: 1
Ziņas: 16689

10/12/2017 10:59
čaf, gārs. uz fāzēm es ēd.visu.
0 0
10/12/2017 11:05
būt biežāk tās fāzes bijušas)))
0 0

Tēmas: 1
Ziņas: 16689

10/12/2017 11:10
nea, gārs, nevajag! ciskas!tās ciskas!
0 0

Tēmas: 6
Ziņas: 1988

10/12/2017 11:12
Vakar duhovkā pagatavoju karpu.Cepu folijā.Šodien spļaudos ar asakām.Ir viens labums.Nopirku dzīvu.Autiņa bagāžniekā ilgi spārdījās.:> Ir normāla zivs garša.Un arī garšo pēc zivs.Lielveikalu saldētie sūdi klāt nestāv.
Taču ir mīnusi.Neciešu asakas.(bet tas ir jāpacieš)Mož uz svētkiem jānopērk vēl kāda"rauda".Tik jāpaštuko kā viņu pagatavot.Es vakar pirmo reizi cepeškrāsnī zivi gatavoju.Mājinieki atzina par labu esot.Ja kādai/am ir kādi ieteikumi-uzdrukājiet.Varbūt kāds knifiņš :)
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 13624

10/12/2017 12:10
cepetis un krāsnī cepti kartupeļi:)
0 0

Tēmas: 7
Ziņas: 1351

10/12/2017 13:00
nopirku rimčikā veselu lasi, jo lēti.. pazīstama pārdevēja dievojās, ka cena tāda tāpēc, ka daudz iepirkts, nevis tāpēc ka vecs..tagad sēžu un domāju.. baigi vajadzēja? traukus, dēlīti un nazi jau man pašai būs jāmazgā
0 0

Tēmas: 11
Ziņas: 412

10/12/2017 13:34
Vakar atradu savā saldētavā Stokmanī trakajās dienās lēti pirkto auksti kūpināto sviesta zivi.
Šodien uz maizītēm-nu super!
0 0
10/12/2017 13:40
lauciniec... tur tev taisnība, čakars liels, kamēr no asakas un spurām tiek vaļā... es pat šķēres ņemu palīgā...
a, tu sagriez šķērsām zivij-sgariez (kā tagad moderni saka) steika šķēlēs... kaut ko uzcep šodieniņai, pārējo pa gabaliem saldētavā...
0 0

Tēmas: 7
Ziņas: 1351

10/12/2017 13:48
vismaz daļu "jāatkaulo", lai var sālīt..
0 0

Tēmas: 6
Ziņas: 1988

10/12/2017 13:51
lauciiniece | 10.12.2017. - 13:00:22
============
Nākamreiz domā pirms dari .:P:D
0 0
10/12/2017 13:51
... es tagad tik astes galu pērku... zinu šitās mocības ņemties ar visu..un ta vēl tā galva(
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 8511

10/12/2017 14:30
Es gan bez galvas pērku:))
0 0
10/12/2017 14:43
vai ta ir kaut kur, kur to galvu tik nost nošņikā?
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 8511

10/12/2017 14:46
Jāpaprasa:) Mīļi:))
0 0
10/12/2017 14:48
..es pat nevaru iedomāties..cik mīļi?... man jau liekas, ka tad blatu vajag, kā vecos laikos...
0 0

Tēmas: 7
Ziņas: 1351

10/12/2017 14:54
hu... lieta darīta! sastrādāju frakcijās.. protams, ka ar asti vien mazāka ņemšanās, bet tur fileja plānāka.. galvu aiznesīšu pie mizkastēm kaķiem, vot, buljonā pie asakas galvu nevaru pielikt - kā noņemtu katlam vāku, tā man tā zivs acs ar pārmetumu pretī skatītos.. nē, nē.., pāris steiki vakariņām (vīns jau dzesējas), vienu filejas gabalu apbēru ar sāls un cukura maisījumu brokastu maizēm, otru jāsasaldē.. kas ziņ, kur Jauno gadu sagaidīšu.. varbūt noderēs
0 0

Tēmas: 6
Ziņas: 1988

10/12/2017 15:00
lauciiniece | 10.12.2017. - 14:54:44
=========
:D
Ir labs pastāsts :P
0 0
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas