Ielogoties
Reklāma

Omes Gārsas virtuve... ))) / 2920

14/10/2017 14:30 | Diskusija lasīta 379305 reizes
... ķeram to lietu plašāk-... atskaite par iztukšīto -jau kā standarts, receptītes, ieteikumi, bodes un tirgus dienas (un nedienas), ieskats tuvākā un tālākā citu zemju virtuvē... nu, vienvārdsakot- bez paklačošanās ar neiztikt..)
Atbildes (10485)
02/12/2017 19:54
eu, ko kasās..labāk parunājam par vaiņādziņiem... mana salmu pamatnīte (nopirktā pašu rociņām) mētājas pa grīdu... es tik paskatos uz šo, bet idejas nemā...
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 13624

02/12/2017 19:56
āboli ar brūklenēm.
tā savu iepirkto seleriju vēl nesacepu
0 0
02/12/2017 19:56
... man no gliemežvākiem un koņčiņām viss taisās lielā apaļā traukā... un nav ne vainas vainadziņam...
0 0
02/12/2017 19:56
man šogad vainadziņa nebūs..
nav iedvesmas..toties būs liela egle..ir kā dēļ tādai atkal būt
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 13624

02/12/2017 19:59
vainags no priežu skujām, tās stāv ilgāk, parastas sveces, parasti čiekuri... parasti matēti bumbulīši nelieli...
0 0
02/12/2017 19:59
... bet es te tā padomāju par to seleriju, ja viņu cep... diezgan trekni sanāk... šodien darbā dzirdēju ka no viņas karbonādi arī varot cept...
0 0
02/12/2017 19:59
pati nopirku uz dullo un tagad funktierēju... ir ar bijis traukā-ar kastaņiem, stikla bumbiņām... visādi...
0 0
02/12/2017 20:01
ķirsi, ja nopūš ar matu laku stāv vēl ilgāk..
un smuki izskatās..ja ja ir visādi speclīdzekļi, bet kam tos pirkt ja ir matu laka
0 0
02/12/2017 20:03
... nu jā, ir man tādi mazi, mazi čiekuriņi un mazas, mazas bumbiņas... kādreiz uzlieku... man pat ir viens baigi liels čiekurs, kuru var dekorēt un būs kā eglīte...
0 0
02/12/2017 20:03
nē, es plānās šķēlītēs un eļļu praktiski uzpilinu... jāpamaisa, lai nepierauj, bet gatavs ļoti ātri... jau teicu, ka kaut kādas karbonādes vai lielās šķēles mani neinteresē... cepu tikai tik, cik uzreiz vienai porcijai... šovakar jau bija-sarīvēta biete(kā salāti-bet bez nekā), saceptā selerija un cāļa gaļas desiņš
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 13624

02/12/2017 20:11
man ir veiktas investīcijas sevī, tagad ēdu kaut ko mīkstāku, piem, pankūkas
0 0
02/12/2017 20:13
... nu jā, būs laikam kaut kad jāizmēģina selerija, kaut gan baigo uzticību viņa man neiedveš... bet, ja neizmēģinās nezinās... pēc kā tas garšo...
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 16614

02/12/2017 20:13
riekstu plate... un sieriņi... ar baltvīnu))
0 0
02/12/2017 20:13
tad riekstus vairs ni un  ni
0 0
02/12/2017 20:14
... cherry, malacis ko vēl te var pateikt... ja prasās kaut ko mīkstāku, tad vajag...
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 13624

02/12/2017 20:16
man žoklis ir pārgriezts, skrūves ieliktas... tagad jāgaida, kad sadzīs... un tad process notiks tālāk
0 0
02/12/2017 20:17
melānij, man tieši tāpat kā tev... uz eksperimentiem mani grūti pierunāt, īpaši ja padomāju, ka tas nav manā gaumē... nu, bet šitas kaut kā panesās un nenožēloju, gan jau, ka pāries..bet nav teikts, ... pie gaļas ļoti labi, a gaļa ta man prasās
0 0
02/12/2017 20:18
rieksti baigi barojošie, erotik ..un vēl siers klātī... nu, blēee, resna paliksi
0 0
02/12/2017 20:18
ķirsi tad nu gan..tad tikai pacietību
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 13624

02/12/2017 20:20
anks- cik es no tā visa saprotu, tad grūtākais jau ir garām, vēl divi mēneši un tad būs ok
un vispār - es tagad esmu dārga sieviete )))))))
0 0
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas