... ķeram to lietu plašāk-... atskaite par iztukšīto -jau kā standarts, receptītes, ieteikumi, bodes un tirgus dienas (un nedienas), ieskats tuvākā un tālākā citu zemju virtuvē... nu, vienvārdsakot- bez paklačošanās ar neiztikt..)
eu, ko kasās..labāk parunājam par vaiņādziņiem... mana salmu pamatnīte (nopirktā pašu rociņām) mētājas pa grīdu... es tik paskatos uz šo, bet idejas nemā...
vainags no priežu skujām, tās stāv ilgāk, parastas sveces, parasti čiekuri... parasti matēti bumbulīši nelieli...
00
02/12/2017 19:59
... bet es te tā padomāju par to seleriju, ja viņu cep... diezgan trekni sanāk... šodien darbā dzirdēju ka no viņas karbonādi arī varot cept...
00
02/12/2017 19:59
pati nopirku uz dullo un tagad funktierēju... ir ar bijis traukā-ar kastaņiem, stikla bumbiņām... visādi...
00
02/12/2017 20:01
ķirsi, ja nopūš ar matu laku stāv vēl ilgāk.. un smuki izskatās..ja ja ir visādi speclīdzekļi, bet kam tos pirkt ja ir matu laka
00
02/12/2017 20:03
... nu jā, ir man tādi mazi, mazi čiekuriņi un mazas, mazas bumbiņas... kādreiz uzlieku... man pat ir viens baigi liels čiekurs, kuru var dekorēt un būs kā eglīte...
00
02/12/2017 20:03
nē, es plānās šķēlītēs un eļļu praktiski uzpilinu... jāpamaisa, lai nepierauj, bet gatavs ļoti ātri... jau teicu, ka kaut kādas karbonādes vai lielās šķēles mani neinteresē... cepu tikai tik, cik uzreiz vienai porcijai... šovakar jau bija-sarīvēta biete(kā salāti-bet bez nekā), saceptā selerija un cāļa gaļas desiņš
man žoklis ir pārgriezts, skrūves ieliktas... tagad jāgaida, kad sadzīs... un tad process notiks tālāk
00
02/12/2017 20:17
melānij, man tieši tāpat kā tev... uz eksperimentiem mani grūti pierunāt, īpaši ja padomāju, ka tas nav manā gaumē... nu, bet šitas kaut kā panesās un nenožēloju, gan jau, ka pāries..bet nav teikts, ... pie gaļas ļoti labi, a gaļa ta man prasās