Ielogoties
Reklāma

Omes Gārsas virtuve... ))) / 2760

14/10/2017 14:30 | Diskusija lasīta 379290 reizes
... ķeram to lietu plašāk-... atskaite par iztukšīto -jau kā standarts, receptītes, ieteikumi, bodes un tirgus dienas (un nedienas), ieskats tuvākā un tālākā citu zemju virtuvē... nu, vienvārdsakot- bez paklačošanās ar neiztikt..)
Atbildes (10485)
01/12/2017 00:13
Meitenes grib.. un lido..viņām vajag spārnus!
0 0
01/12/2017 00:15
Aldija, tev👎.Aukatais galds.
0 0
01/12/2017 00:24
aldij..bet kā gatavota?... es jau latviešu pričendāļus pielieku ..pirmajā reizē pat sīpolu piecepu... un kā kamerona teica, jo brūnāk apcep, jo garšīgāk..
0 0
01/12/2017 00:25
Ta lielie burti ir amorāli, kliedzoši! Labi, neārdīšos virtuvē.., a kur drīkst?
0 0
01/12/2017 00:27
Kam ar pannu, nedrīkst?
0 0

Tēmas: 1
Ziņas: 17107

01/12/2017 00:32
Vienkārši sagriezta gabalos un cepenē apcepta brūna, varətu būt tikai sāls uzkaisïta. Mācïbu centra ēstuve bija restorăna tipa, visu klāt pienesa un uz šķïvjiem lika. Tas bija siltais ēdiens. Tad nu atnesa un uzlika uz šķïvja pāris gabalus. Gaļa bija steiks. Klāt mērce, neatceros kāda, bet kopā bija labi.
0 0
01/12/2017 00:35
Bāc! Gribās man to sakni.
0 0
01/12/2017 00:36
... a, es tā plāni griezu, šķēlītes... gabali kaut kā mani neuzrunā, jo pamēģināts ir...
0 0

Tēmas: 1
Ziņas: 17107

01/12/2017 00:38
Forši! Ātrāk izcepsies.
0 0
01/12/2017 00:40
vo, vo... ātri... un man vakarā tas baigi patīk, kamēr šie uz pannas, divus teikumus tautā ierakstu-a vakariņas jau gatavas
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 22566

01/12/2017 00:45
Var jau vēl olā pamērcēt. Būs ka veģetarā karbonāde.
0 0
01/12/2017 00:57
nu, ja lielas šķēles... man maziņas... nē un man tā mērcēšanas ķēpa nepatīk
0 0
01/12/2017 01:08
Ta labāk grauzt šo, kā zaķim . Pat brokolis uz pannas 5 minūtēs visu zaudē!
0 0
01/12/2017 01:09
visu ar mēru..i graušanu, i cepšanu, ... i dzeršanu... ups, aizrunājos
0 0
01/12/2017 01:12
..nu gan adjū..rīt garā diena...
0 0

Tēmas: 2
Ziņas: 3793

01/12/2017 02:03
gara gara diena ka prata vetras dziesma ja?
0 0

Tēmas: 4
Ziņas: 38885

01/12/2017 17:05
Kameer es frizeetavā, man mājās top pildiita paprika...
0 0

Tēmas: 8
Ziņas: 13337

01/12/2017 17:10
Domā, Ko tādu izcilu pagatavot no svaigi lasītām gailenēm. 
Varbūt ielikt kotletei viducī, Vai pievienot smērińam Uz rudzu maizes?
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 8511

01/12/2017 17:14
A tā svaigā gailene, kas nez kad no zemes izlīdusi, ir normāla pēc garšas? Vai vispār nekādas garšas?
0 0

Tēmas: 8
Ziņas: 13337

01/12/2017 18:03
Nez, Tad jau redzës, kad pagatavos ;)
0 0
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas