Ielogoties
Reklāma

Omes Gārsas virtuve... ))) / 2060

14/10/2017 14:30 | Diskusija lasīta 379215 reizes
... ķeram to lietu plašāk-... atskaite par iztukšīto -jau kā standarts, receptītes, ieteikumi, bodes un tirgus dienas (un nedienas), ieskats tuvākā un tālākā citu zemju virtuvē... nu, vienvārdsakot- bez paklačošanās ar neiztikt..)
Atbildes (10485)

Tēmas: 7
Ziņas: 1351

20/11/2017 14:37
Lare! kā, lūdzu, ir pareizi lēcas lietot? nopirku tādas - rozīgas, bet taisīšana atliekas un atliekas..
0 0
20/11/2017 17:49
Mani arī interesē lēcu pagatavošanas metode.
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 13612

20/11/2017 18:16
meksikāņu zupa un biezpiena pankūkas:)
0 0
20/11/2017 18:25
man ar ir rosols... vot, tā
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 13612

20/11/2017 18:27
man vēl ir... rosols ... vot, tā
0 0
20/11/2017 18:29
man ir..un ir vēl
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 13612

20/11/2017 18:30
nez kura pirmā apēdīs...
man rīt cibiņā līdzi jāņem...
0 0
20/11/2017 18:33
man rīt kursi, tur būs nesmuki, ka es cibiņ raus vaļā ... (aizdipina uzlikt papildporciju..šito ēdīs bez maizes..)
0 0
20/11/2017 18:56
rozā lēcas izvārās ļoti ātri, ja nepieskata var izšķīst , pēc tam nokāš, uz pannas sacep ķiplociņu ar tomātiem, pievieno karija šķipsniņu(man patīk kurkuma)un pieliek klāt izvārītās lēcas, var likt klāt arī citus dārzenīšus
0 0
20/11/2017 19:43
man patīk, ka izšķist, šad tad tādu putru vāru ..škelto zirņu vietā
tad vēl kopā ar grūbām un vari arī ar risiem un dārzeņiem  
un vēl visādi..
pirms vārišanas kārtīgi jānoskalo..
0 0

Tēmas: 2
Ziņas: 3793

20/11/2017 20:56
a man sodien pierunaja gandriz kuksusu taisit, bet izvelejos risus, kaut pirms tam bija doma par prosu

es nekad neko neskaloju.
0 0

Tēmas: 4
Ziņas: 38879

21/11/2017 10:47
salāti no ķīnas kāposta, tomātiem un hurmas, pārlieti ar balzamiko mērci... 2 gab siermaizītes, biezpiena sieriņš ..kafija
0 0
21/11/2017 10:50
... ābols...
0 0

Tēmas: 4
Ziņas: 38879

21/11/2017 10:57
Blakus Gārsai sajutos kā rīma:))
0 0
21/11/2017 11:11
... un pareizi sajuties
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 18469

21/11/2017 11:27
Nu jā, Gārsa mums smalku ļaužu.  Nu tik smalka, tik smalka kā uts zarna.
0 0
21/11/2017 11:33
a, kāds sakars apēstajam ābolam ar visu šito pieminēto smalkumu?... vai ta apēsts ābols tagad skaitās kaut kas īpašs?..vo, nezināju... kā parasti...
0 0
21/11/2017 14:50
Grāpītī burbuļo kupinātās ribiņas... bļodiņā savu rindu gaida šķeltie zirņi Kads jau saviebās
Sen nav ēsta tada zupiņa.
0 0
21/11/2017 14:53
Kurš pēdējais rindā pēc zupiņas?
0 0
21/11/2017 14:53
Pat ļoti garšīga tāda zupiņa
0 0
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas