Ielogoties
Reklāma

Kas labs ēdams galdā? / 8240

04/06/2017 15:08 | Diskusija lasīta 332064 reizes
Taisām ēst, sitam klaču. Lamāties nedrīkst.
Atbildes (9104)

Tēmas: 0
Ziņas: 22878

27/09/2017 22:59
Pica un abolmaize, pie viena. Ja jau kraasns karsta...
Tagad stenu, ziniet. Kaiminji sazin ko padomaas.
Labvakar!
0 0
27/09/2017 23:08
..kaimiņi padomās, ka kāds kandidāts ciemā..atkal))))
Labvakariņ!
0 0
27/09/2017 23:09
Zin, Natur, ar to cukuru tiešām dievīgi:))
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 3149

27/09/2017 23:11
bet virtulīši bija... nu tāāadi... nu nekas... rīt agri no rīta ceļā... kamēr tiks līdz Rīgai... kamēr pie dakteriem... ēst nesanāks...
0 0
27/09/2017 23:14
Dakteri gan nav tas jaukākais...
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 3149

27/09/2017 23:21
... nav gan... bet jāsāk labot sava veselība...
0 0
27/09/2017 23:48
... vienmēr atceros savas omes padomus, kurus tad ignorēju... lai neskrien ar pliku pakaļu), lai uz akmens vai betona nesēž... lai paēd laikā... lai šo un to nedara... nu, trakums, ka daudz kas pielec tik tad-kad pati ome)
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 3149

27/09/2017 23:56
... bet tā nu tas ir... man kaite visdrīzāk ir pārmantota no manas omītes, šis gads bija stresains un nervozs, nu i kaites saasinājās..
0 0
28/09/2017 00:13
gaars, čau. ak tad pliku pakaļu skrēji, ko?
0 0
28/09/2017 00:23
... nosacīti)))
čaū, natur)))
0 0
28/09/2017 00:27
rau, ābolmaizi šodien neizcepu. apslinku..
0 0
28/09/2017 00:36
..gadās)... )
0 0
28/09/2017 00:39
mūsu kopistiskā puķu meiteņu klubiņā, uzzināto recepti- es izmantoju uz urrrāā’)..vārdadienās kolēģēm, kursos cibiņā un tāpat, uz darbu kolēģēm..tur tie rīvētie āboli un sausais, jauktais maisījums... garšigi un vienkārši)
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 8540

28/09/2017 09:06
Gārs, uzraksti lūdzu to recepti:)
0 0
28/09/2017 09:26
Es nav gaarsa, bet recepte varētu būt šī -
Sastāvdaļas
• 5 lieli un sulīgi āboli
• 125 g kviešu miltu
• 125 g mannas
• 180 g cukura
• 75 g sviesta,
• ⅓ tējkarotes malta kanēļa
• ēdamkarote vaniļas cukura
• tējkarote sodas

Pagatavošana.
Bļodā sajauc cukuru, mannu, miltus, garšvielas un sodu. Ābolus nomazgā un sarīvē uz rupjas rīves. Tortes veidni izklāj ar cepampapīru. Sauso maisījumu sadala četrās daļās. Veido kārtas – sausais maisījums, pāris pikuču sviesta, āboli, atkal sausais maisījums, sviests un āboli. Virspusē liek sauso maisījumu un pusi no sviesta daudzuma, ko sarīvē uz rupjas rīves. Cep +180 °C aptuveni 50–55 minūtes, līdz izveidojas zeltaini brūna garoziņa.
0 0

Tēmas: 4
Ziņas: 39411

28/09/2017 10:35
man šorīt labi salātiņi bija: ledus salāts, sark. sīpols, gurķis un apcepta vistas fileja ar krējuma-majonēzes-mārrutku mērci
0 0
28/09/2017 10:39
nu, bucīts jau kā aptiekārs te laiž... tā pati jau (gandrīz vai) ir, tik recepte kā pie aptiekā nestrādājošiem... (mēle)
es uz tirgu...
vēlāk uzrakstīšu tedrai individuaļno)
0 0
28/09/2017 10:45
tu man labāki uzraksti individuaļno ;)
0 0
28/09/2017 10:46
jūs tak kopā guļat, vai tad nesarunājaties ka jāraksta
0 0
28/09/2017 10:47
man nav ko slēpt... es tev mīļēju))))))))), lai visi lasa)
0 0
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas