Ielogoties
Reklāma

Kas labs ēdams galdā? / 320

04/06/2017 15:08 | Diskusija lasīta 331899 reizes
Taisām ēst, sitam klaču. Lamāties nedrīkst.
Atbildes (9104)
07/06/2017 17:49
..ješķo ņe večer)))
0 0
07/06/2017 17:51
Tas tipa par groziņiem? Nebūs groziņu vakars, ne e
0 0

Tēmas: 4
Ziņas: 39407

07/06/2017 17:53
Bucīt, es pirku pie tirgus, otrpusielai kafe-veikals ’’Krizdole’’..., viņi paši uz vietas visu cep... nu traki garšīgi!!!
0 0
07/06/2017 17:53
nē, tas par soli... ceturtais groziņš jāatstrādā)))
0 0
07/06/2017 17:55
Kaut nu noturētos... cik garam iets tukšums. Bet vieta ir ar savu es... tas jauki.
0 0
07/06/2017 17:56
..man saldais kreims ledusskapī, rīt termiņš beidzas... kaut kas jādara, bet putukrējuma laiks manai vielmaiņai izbeidzies, bet ārā tak nemetīs(
0 0
07/06/2017 17:59
Zostē iemaisi
0 0
07/06/2017 18:01
a, zoste ta nav... un, kas to zosti ēdīs?... nē, tas nav variants... rīt, laikam, tomēr uzkuls ko saldu...
0 0

Tēmas: 1
Ziņas: 18441

07/06/2017 18:01
Vistiņ vai sēnīt, vai abas, iekš to kreim, ņammmmm... :)
0 0
07/06/2017 18:02
..nupat visas sēnīts noēstas... tagad jaunā raža jāgaida-gailenītes(bleee, gandrīz siekalās nosmaku)
... par vistiņ der padomāt...
0 0
07/06/2017 18:06
Nu redz! Vistas filejas gabaliņi saldkrējuma mērcītē. M mmmm
Nu par gailenem i nerunat.
0 0
07/06/2017 18:15
anksis pazuda ar visām savām desām... neko smalkāk ar neizstāstīja... gan jau, ka stumj māgā)
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 3149

07/06/2017 18:17
... sveikiņi!... ir kāds, kurš rabarberu sulu spiedis????
0 0
07/06/2017 18:21
es - nav spiedis ... grauž tāpat :)))
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 3149

07/06/2017 18:22
hmmm... tos milzeņus neviens nenograuzīs... būs jāpameklē netā...
0 0
07/06/2017 18:23
šodien tāda resna desa ar it ka maziem taukumiņiem..kā saucas nezinu..
pirms tam mēginaju desu ar sieru, gribēju ka bērnibā, biju mazliet vīlusies.bija garšiga bet siers tecēja arā..
pēc tam ēdu tipa doktordesu..
nu gan būs jāmet miers tām desām
0 0
07/06/2017 18:24
Ir dzirdets, ka sirupu taisa... kaut kur pa ausu galam.
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 3149

07/06/2017 18:26
... vot sīrups jau iederētos... man viņi briiesmīg lieli, resni... divi krūmi... rīt klēpi uz darbu vedīšu, lai tak visiem tiek...
0 0
07/06/2017 18:29
kg rabarberi
1.5 kg cukurs
Nomizotus, gabaliņos sagrieztus rabarberus pārkaisa ar cukuru. Cukuru ber pakāpeniski, kad viena daļa cukura izkususi, tad pieber nākošo porciju. Laiku pa laikam apmaisa.

Sagrieztos rabarberus atstāj uz 24 stundām. Iegūto sīrupu nolej un pilda pudelēs nekarsējot.

Pirms cukura piebēršanas rabarberus var arī nedaudz ar stampiņu sastampāt, šajā gadījumā sīrups ir jānolej caur marli, lai tas būtu bez rabarberu šķiedrām.
0 0

Tēmas: 4
Ziņas: 39407

07/06/2017 18:29
Ir savā laikā zapte vārīta, ar zemenēm kopā, bet baigi daudz cukura vajag. Ideāli ruletēs un kūkās smērēt...
0 0
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas