Ielogoties
Reklāma

Kas labs ēdams galdā? / 220

04/06/2017 15:08 | Diskusija lasīta 331880 reizes
Taisām ēst, sitam klaču. Lamāties nedrīkst.
Atbildes (9104)
1...91011 12131415...456
05/06/2017 22:52
eu, bet laiks būtu ar skābenes iesaldēt...
man šovakar saldēšanas mānija... pirmā porcija rabarberu jau aizceļoja uz saldētavu...
0 0
05/06/2017 22:55
A kadas būs, kad atsals? Hm... nav mēģinats.
Iedomājos, tas rabarbers arī šļaugans, kad atkūst , bet to jau sasmalcināji.
0 0
05/06/2017 22:58
..nekas nav jāatkausē-zupā met saldētas skābenes... rabarberi tak jāsagriež... un kad būs zemenes pa lēto, vārīs zapti un piemetīs ar saldētos rabarberus... būs labī)
0 0
05/06/2017 23:03
Labāk sagriezt nekā sļauganu saujā turēt...
0 0
05/06/2017 23:10
ne nu tev jau labāk zināms, par to šļaugans un rokā...   
0 0
05/06/2017 23:12
... bet, vai tāpēc uzreiz nost griezt?
0 0
05/06/2017 23:14
Vispār runa par rabārbeļiem iet...
0 0
05/06/2017 23:16
ezis ir viens samaitāts ezis))))
0 0
05/06/2017 23:18
Bet ja padomā, ja šļuganu nenogriezīs, ka iekšā dabūs... (katliņā protams)
0 0
05/06/2017 23:21
koa, es neko, es balts un pūkains
0 0
05/06/2017 23:23
zem lāpstiņām neniez.
0 0
05/06/2017 23:26
tev vajag ar lāpstiņu pakasīt? to var, ar cirvīti būtu grūtāk 
0 0
05/06/2017 23:30
Pensijai neļausi iestāties, citādi zārka vākam būs caurums jāurbj...
0 0
05/06/2017 23:32
 un pārmet man, ka es samaitāta
0 0
05/06/2017 23:32
lab, jaunieši, paamizierējas..omīt iet uz gultas pusi)))
0 0
05/06/2017 23:33
 unlūrēs pār lecu
0 0
05/06/2017 23:34
Ko atkal ne tā, tak viss no dzīves...
0 0
05/06/2017 23:36
pilnīgi un galīgi 
0 0

Tēmas: 4
Ziņas: 39407

06/06/2017 15:05
puskilograms zemeņu -kā nebijis!!..nu jau var nopirkt par tīri pieklājīgām cenām.
0 0
06/06/2017 16:02
skabeņzupa bez grūbam, bet ka vienmer ar mazajiem putraimiņiem
no ciemiem atnesta rabarberu placmaize..
tulit sekos zemenes..ir gardas un cena tiešām jau normāla..
viss es vairs necīnos..ratus pasūtiju bik platākus
0 0
1...91011 12131415...456
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas