Ielogoties
Reklāma

Kas labs ēdams galdā? / 1340

04/06/2017 15:08 | Diskusija lasīta 332203 reizes
Taisām ēst, sitam klaču. Lamāties nedrīkst.
Atbildes (9104)
22/06/2017 21:54
Mjaa, maz gan tad vajag!
0 0
22/06/2017 21:56
Kā nu kuram...
0 0
22/06/2017 22:06
ēd vistu un uzdzer kvasu... bez konservantiem
0 0
22/06/2017 22:08
Bez konservantiem man ir tomātu sula mucā. Derīguma termiņš piecas dienas pie kaut kādiem +3 grādiem.
0 0
22/06/2017 22:10
Ole, kur ta to vistu audzēji, ja skaidri zini, ka bez konserviem? :)))
0 0
22/06/2017 22:14
Man mājās paziņa sola vienam cālītim kaklu saīsināt. To putnu spainī nav tik vienkārši iekšā dabūt. Tas gan varētu būt ekoloģiski tīrs lops...
0 0
22/06/2017 22:18
nebed, kvass bez konservantiem... a, vista ĶEKAVAS
0 0
22/06/2017 22:19
ģerevņ, kasti vajag uzlikt, bet galvu ārpusē atstāt..un knikt nost
0 0
22/06/2017 22:22
Šamie pasākumi šoreiz nav mana kompetencē...
0 0
22/06/2017 22:35
nu ja, nu ja... ole ne tik sieru taisa bet ar kvasu raudzē :))
a es neko- nesmādē arī visu iepirkto- alu, kvasu, u.t.t. :))
0 0
22/06/2017 22:36
a vistu katlam gan pērku no čaļa, kurš stāsta, ka šamā pirms tam laimīgi pa pagalmu ganījusies :))
0 0
22/06/2017 22:39
Reizēm lētāk ir nopirkt, nekā pašam cīnīties.
0 0
22/06/2017 22:42
nu, ja runa ir par gaļu, ko katlā lieku, tad pilnīgi noteikti lētāk ir nopitkt :))
0 0
22/06/2017 22:43
toties zemenes šovakara desertā no pašu dobes :P
0 0
22/06/2017 22:47
es nekadu kvasu netaisu, i doma nav bijusi... nopirkās, bet kaut kāds nemūsējais...
0 0

Tēmas: 4
Ziņas: 6527

22/06/2017 22:49
Ogu laiks tik sākas.
0 0
22/06/2017 22:51
ta ko zin ar tevi, ole :)) sieru jau taisi, sūkalas ar realizē... cik ta tur līdz kvasam :))
0 0
22/06/2017 23:03
doma bij par rabarberu kvasu, bet tad lielais slinkums uznaca
0 0

Tēmas: 1
Ziņas: 14641

23/06/2017 09:33
pagaidām tikai kafija... :)
0 0
23/06/2017 09:38
Jūs vēl te. Sen bij jāsāk iesildīšanās process.
0 0
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas