Ielogoties
Reklāma

Viss kā iebraucamā vietā, nāk un ņem, kas nav piesiets..) / 300

15/09/2016 00:28 | Diskusija lasīta 473295 reizes
... gatavojam paši, ēdam paši, cienājam citus un ... uzpļāpājam)))
Atbildes (12872)

Tēmas: 4
Ziņas: 39400

19/09/2016 13:50
kas lēni nāk, tas labi nāk!! ... pilnīgi jūtu, kā tas treknais krēms no iekšpuses nogulsnējas uz maniem gurniem
0 0
19/09/2016 13:53
Štrunts, padzer vairāk ūdeni... aizskalos ) Un Tev uz gurniem... būs, tieši, laikā.
0 0
19/09/2016 18:50
Ja vēl ko apēst, tad pēdējais laiks... ;))
0 0
19/09/2016 19:02
... šodien vēl neko nav ēdusi... laikam laiks kaut ko uzēst... bet ne mājās
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 17090

19/09/2016 19:07
labu apetīti... grillēts tuncis... ar baklažāniem..tomātiem ..sieru..vālriekstiem )))
0 0

Tēmas: 3
Ziņas: 7403

19/09/2016 19:10
Pieraksta blociņā - silvija ir nejauka sliņķe - ēst mājās netaisa :((
0 0
19/09/2016 19:12
... krot, pa retam taisa gan... bet ja ir iespēja na haļavku, kāpēc ne... ?
0 0
19/09/2016 19:15
Vot... taupīga. Visu dienu neēd lai vakarā na haļavu saēstos. )
0 0
19/09/2016 19:17
jā, rit, es merkantīla...
0 0

Tēmas: 3
Ziņas: 7403

19/09/2016 19:31
Labāk būtu bijusi seksapīla..
0 0

Tēmas: 8
Ziņas: 13337

19/09/2016 21:27
A man, a es taisiis pukjkaapostu siera meercee.
0 0

Tēmas: 26
Ziņas: 7073

19/09/2016 21:28
Nav tā kā par vēlu?
0 0
19/09/2016 21:35
labāk vēlu nekā nekad.
0 0

Tēmas: 26
Ziņas: 7073

19/09/2016 21:37
Nju ta lai izdodas! Arlabnakt!
0 0

Tēmas: 8
Ziņas: 13337

19/09/2016 21:44
Ataa ataa, Versij. Badaa mirt riit netaisos. Un kafejniicaas eest arii nee, tpc veelu gatavoju eest prieksh naakamaas dienas, Ko panjemt liidz Uz darbu
0 0

Tēmas: 3
Ziņas: 7403

19/09/2016 21:45
nav jau viss jāaprij uz momentu - var pasildīt lieliski arī nākamjā dienā
0 0
19/09/2016 21:54
... krots, un sildīts ēdiens nav tāds ēdiens kā svaigi gatavots...
0 0

Tēmas: 3
Ziņas: 7403

19/09/2016 21:57
ja prasmīgas rokas taisa, tad sildīts ir kā jauns - kas tad to nezina?
0 0
19/09/2016 22:43
, ..kas ta to nezina...
0 0

Tēmas: 4
Ziņas: 39400

19/09/2016 22:45
skābkāpostzupu, jo vairāk atsilda, jo garšīgāka
0 0
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas