Ielogoties
Reklāma

Kur ko var "dabūt" jeb vietējā tirgus mazizzinātie ēnainie kaktiņi / 180

12/04/2015 09:53 | Diskusija lasīta 11984 reizes
Ceru, ka šī diskusija, lai arī lēna, tomēr būs ilgspēlējoša, jo aicinu jūs dalīties informācijā par labām, izdevīgām, bet plašai publikai, iespējams, nezināmām vietām, kur kko labu izdevīgi var iegādāties. Neskatoties uz globalizācijas ietekmi un lieltirgotāju izveidotu tīklu un ķēžu eksistenci, tādas vietas, par laimi, vēl ir palikušas. Piemēram, forša, omulīgi iekārtota kafejnīca Salacgrīvā pie ostas (kādreiz tāda tur bija), velosipēdu veikals Ikšķilē vai bistro Rīgā, pie pašas Zemitānu stacijas. Ceru uz jūsu atsaucību! Un neturiet sveci zem pūra!
Atbildes (205)
1...789 1011

Tēmas: 4
Ziņas: 39407

13/04/2015 13:57
nav trāpījušās garšīgas putraimdesas... vienreiz nopirku tirdziņā, ..par neadekvātu naudu..un bija tāāā pārsālītas, ka jāmet ārā..neēdu ne es, ne suns.
0 0
13/04/2015 13:58
taks rit sūtis mammi ekspedicija un to bodi..es tur netieku iekša..
vienmer ir mmmmm labas
0 0

Tēmas: 1
Ziņas: 18441

13/04/2015 13:58
Cēsu tirgū feinas mazsālītas siļķes.Āra kioskā.Tik ļaudis uzgājušies, nu iet uz izķeršanu.
0 0

Tēmas: 50
Ziņas: 14533

13/04/2015 14:03
putraimdesas skajā ekselentas
0 0

Tēmas: 4
Ziņas: 39407

13/04/2015 14:08
nu, tā jau ir gaumes lieta, citiem garšo ar putraimiem, citiem ar grūbām... man piemēram riebjas, ka liek klāt koriandru... neciešu šo garšvielu
0 0
13/04/2015 14:10
man riebjas kad sabāž speķa gabaliņus..nu te nekad nekas tāds nav..
pārbaudic tira manta..
0 0

Tēmas: 1
Ziņas: 7792

13/04/2015 14:12
ir tak vēl tādas ar griķiem... bet tik tiešām nepārsālītas un nepiepičkātas ar daudz par daudz garšvielām grūti atrast...

Hmmm domāju kā īsti bija... vai Cēsu arka, vai arī savādāk... bet bija garšīgas foreles, kas nebija pārsālītas... varbūt jau sen viss mainījies...
0 0

Tēmas: 4
Ziņas: 39407

13/04/2015 14:13
ar griķiem gan nav ēstas..
0 0

Tēmas: 4
Ziņas: 19275

13/04/2015 14:24
Varu ieteikt Kunturu putraimdesas, no Rūjienas. ar putraimiem, bez lieliem speķa gabaliem, kā mājās gatavotas.Nav gadijušās nekad pārsālītas un koriandra ar nekad nav bijis pa daudz.Taisa no vietējo cūķiem, ne no ievestajiem. Rīgā ir Matīsa tirgū lavka... Kad braucu ciemā pie vīra radiem, ujau turp braucot vienmēr nopērku, jo atpakaļbraucot pēcpusdienā vairs nav. Bez konservantiem, tāpēc taisa tikai rudens-ziemas-pavasara periodā. UN vispābā arī pārējie gaļas izstrādājumu kā galerts ir vnk ekselenti...
0 0
13/04/2015 14:25
Eh, sakārdinājat ar tām putraimdesām... nez cik gadus tāda manta vispār nav ēsta 
0 0

Tēmas: 4
Ziņas: 39407

13/04/2015 14:25
Siguldā arī ir Kunturu bode, es tur pastēti pērku.
0 0
13/04/2015 14:27
es tā kādu reiziti menesi divos uzēdu gan..eh ari sakarojās jau tūlit
0 0

Tēmas: 4
Ziņas: 19275

13/04/2015 14:29
Nu vo, Sole, paprovē arī putraimdesu..
0 0

Tēmas: 1
Ziņas: 7792

13/04/2015 14:29
Es gan neteikti, kad Kunturiem ir baigi labas asinsdesas, bet tā ir gaumes lieta... priekš manis par daudz sāls... žāvētajās gaļās arī tieši tas pats... sākotnēji gan bija daudz labāk, bet tas ir visām lietām tā...

Sasodītajā Alfā laikam arī ir viens stūris kur tirgo tipa bio vai eko... produkciju... reiz tur nopirku iefasētu žāvētu vistas ļašķu... mī un žē... par tādu lielu naudu... tāds sū... Rāmkalniem vismaz agrāk bija garšīgas vistas...
0 0

Tēmas: 4
Ziņas: 39407

13/04/2015 14:38
no tām kūp.vistām vietējais ir tikai marināde un dūms..vistas tāpat vairums pērk poļu!
0 0

Tēmas: 1
Ziņas: 18441

13/04/2015 14:39
Es tais Siguldas Kunturos pāris reizes iegāju.Kaučkas nepatika.Lai gan viss tā kā normāli, bet nē.Bet daudzi tiešām sajūsmā.Cēsu dakteri(daži)ar lielija 
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 8540

13/04/2015 16:27
Man tādi pat kritēriji kā Solei- garšo, negaršo... Citam nav nozīmes. Un nekā nav garšīgāka par alni, briedi, stirnu, tālāk seko mājas trusis. Nu tāds mans viedoklis. Tad vēl. Tirgus sieviņa uz saviem dārzeņiem tādus dustus saber, ka maz neliksies. Pašai atsevišķa dobīte priekš saviem mazbērniem.
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 18849

13/04/2015 16:44
Kad mums pie lielās Maximas dienās ceturtajās ir t.s. zemnieku tirdziņš, tad iepērku Armanda kūpinājumu produkciju. Man garšo, un manējiem ar iet pie dūšas.
0 0

Tēmas: 50
Ziņas: 14533

13/04/2015 17:03
... jā, un blakus letē pie Voldemāra var dabūt tādu dzimtenīti... arī man garšo, arī apkārtējiem
0 0

Tēmas: 1
Ziņas: 17057

13/04/2015 17:36
runājot par tirgus sieviņām. manos puslauciņos ar ir siltumnīca, kur audzē tomātus. visvisādas formas, visvisādas krāsas. vot. bet stāsts nav par to. parasti jau liekas-ja ir siltumnīca, tad tā jāpiestāda. rezultātā to tomātu ir gana daudz, tāpēc daļa tiek iztirgoti. un ķīmija tiem i blakus nav stāvējusi. domāju, ka tā ir arī citām "tantiņām"
0 0
1...789 1011
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas