Ielogoties
Reklāma

... gaļu JĀ... vai gaļu NĒ... / 280

26/09/2010 13:53 | Diskusija lasīta 17841 reizes
... es jau tā kā -jā... bet aizdomājos...
Atbildes (388)
1...121314 15161718...20
28/09/2010 20:10
Man reti kad tai mīlestībai pietiek laika un vēlēšanās.
Parasti daru tā.Ja nekustās-ēdu.
Galu galā esam tak ziemeļnieki un bez gaļas mežā papīrmalku būs pašvaki pastiept.
Tā kā veģetāristi!
Lai jums naktī murgi rādās;)

http://fotoreceptes.lv/
0 0
28/09/2010 20:25
Jēra un medījumu gaļai nav ne vainas - to var lietot neievērojot diētu!
0 0

Tēmas: 7
Ziņas: 42626

28/09/2010 22:15
kaut kur tur- 15. trolejbusa centra galapunkta rajoniņā, Universitātes apkārtnē, esot atvērusies neliela, veģetāra ēstuvīte, kas Krišnas sitot pāri ar savām patīkamajām cenām...

Pati neesmu vēl bijusi, bet, man domāt, viss notiekās... Ja ir piedāvājums, acīm redzot, ir bijis pieprasījums...

Aizejiet kādreiz. Tīri tā- intereses pēc, lai pagaršot- vai maz tas, ko ēd veģetārieši, ir ēdams...


Un vēl- man ilgus gadus ir bijusi gaļēdāja pieredze.
Bet neilgu laiku- 14 mēnešus- veģetārieša...

Tā, ka varu salīdzināt...

Un man patīk būt veģetārietim. Iemeslus jau rakstīju...
0 0
28/09/2010 22:20
... kolrābi nopirku, tik nezinu koa ar to darīt... laikam zaļu nograuzīšu...
... jērs ir garšīgs silts... aukstu-tā kā citu gaļu pēc tam ēst- ņe očeņ...
... man jau liekas, ka tas , ko ēd veģetārieši ir tīri labi ēdams, tik vai es to gribētu dien dienā...
0 0

Tēmas: 7
Ziņas: 42626

28/09/2010 22:25
Zaļš ir garšīgs. kolrābis.
Es ēstu zaļu... Baigi garšo.
0 0
28/09/2010 22:29
... man jau bij tāds čujs, ka zaļš jāēd...
0 0
28/09/2010 22:33
... te lotārs par medījumu ieminējās... ir, ir ēsts un gatavots, bet tomēr nav garšojis tā kā man gribētos... tad tā ilgā marinēšana, lai mīksts būtu... gan jau medniekiem ir tās īpašās receptes ,,ar odziņu,,... bet nu man kaut kā garām...
0 0

Tēmas: 7
Ziņas: 42626

28/09/2010 22:36
Zini- baigi forši ir nevis grauzt, bet ar mizojamo nazīti šķēlēt tādas plānas, sulīgas šķēlītes.
Sajūta, ka pašas kūst uz mēles
(es vēl joprojām par kolrābi... :))) )
0 0
28/09/2010 22:39
..vot, mizojamais nazītis ir nazītis, kura pielietojums man kaut kā neizdodas ... sagriezīšu tā pat-ar savu mīļo nazīti ar zaļo spaliņu, būs gana labi
0 0
28/09/2010 22:42
zinam ,ka vegetarais ari ir garsiigs un pat ljoti edams..prohodiji..un informeti esam..
un daudz lasijusi,domajusi..u.t.t.t..
bet smoreti kaposti bez taukiem no izcukstinatas galjinjas..nu NAV..
meigitaac ir taa un sita..
est var bet NAV TAS.un nevar buuut..
oj... sakarojas
0 0
28/09/2010 22:44
..Lāčos nopirkām aļņa gaļas desas, LIEPĀJĀ sapakoja mums stirnas karbonādes un gulašu- te visi ēd gardu muti- moš kāds specifisks resorāns jāatver?
0 0

Tēmas: 7
Ziņas: 42626

28/09/2010 22:45
Kāpostus štovēju bez taukvielām vispār. Bet piešauju medu.

Un garšīgākie ir tad, kad tie kāposti tajā medū nedaudz karamelizējas. Garšīgākie kāposti, kas man ir sanākuši vislabāk, ir tieši tādi.

bet patiesībā, tas visvairāk ir atkarīgs no kāpsotiem.
0 0
28/09/2010 22:47
man kaposti garso tikai taukos..un ar padaudz miezu putraimijiem un nekadas karamelizesanas..
pat lai bik taa, kaa zupiite paliek..mmmmmm..
0 0
28/09/2010 22:49
... droši jau , ka mēdījums ir labs... tik man kaut kā nav trāpījies ... un kas ta no tās stirnas ir... kauli un dzīpslas... plēves... fileja ar tāda ne visai liela... ai, bet es par šito ģēlu nav profiņš...
0 0
28/09/2010 22:50
vai, die... kāposti un medus...
0 0
28/09/2010 22:51
Vecu ļaužu sesks, nočukstu Neparastās balsī
Ar labunakti!
0 0
28/09/2010 22:52
olit var var likt medu..bet es reiz pameiginaju (tai vegetaraja laimeta) man nepatika..cukuriju gan bik,bik piesauju ja liekas ka par skaabu..
0 0
28/09/2010 22:53
versij gaļu saēdusēs iet gulēt... kā ta... vairs nejaudā kustēt
0 0

Tēmas: 9
Ziņas: 4565

28/09/2010 22:53
šķovēti kāposti... viens no maniem mīļakajiem ēdieniem. Es tur daudz sviestu lieku klāt un drusciņ auzu pārslas. Cukuru vai medu arī.
0 0
28/09/2010 22:53
versij ar labu es sodien pa dienu ta izgulejos,ka neiznu ko naktii dariit..
0 0
1...121314 15161718...20
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas