Nu neesmu es skopa, labrīt
Tas vairāk bija beast pakaitināt..redz, viņš savus noslēpumus neatklāj, bet man sava recepte jāraksta. Patiesībā jau nekāda raķešu zinātne tā nav... un arī receptes, kā tādas nav, es visu ’’uz aci’’ un ’’pēc sajūtām’’
Katliņā apcep burkānus ar sīpoliem un ķiplokiem ( burkānus griezu kubiņos, bet var arī rīvēt), tad liku klāt tomātus, miltaino šķirni, piegriezu papriku nedaudz, pāraugušajiem gurķiem izņēmu sēklas, atlikumu klāt katliņā, tad pievieno jau iepriekš novārītas, iesālītas sēnes, sāli, cukuru, etiķi, piparu graudus, sagrieztas dilles. Un vāra, vāra, vāra, kamēr novārās liekā sula un sāk biezēt. Karstu burkās iekšā un viss.
Kad sagribas zupu, ņem pāris kartupeļus, sagriež un vāra ūdenī ar buljona kubiņu (jā, fui uz mani, es dažreiz lietoju kubiņus), bet var protams izmantot īstu buljonu. Kad mīksti, šauj klāt burciņas saturu. Ēd ar skābu krējumu un svaigiem zaļumiem. Var piegriezt kādu medniekdesiņu, ja gribas kreptīgāku. Ir garšīgi-pārbaudīts!!