Ielogoties
Reklāma

Tautas progresīvais burbulis / 1160

04/03/2023 09:33 | Diskusija lasīta 277145 reizes
Es noteikti neraudāšu, ja te nenāks neviens.
Es necentīšos šīs lapas reitingus mākslīgi uzprišināt, garumgarus citātus kopējot un citu vietņu puspalagus pārpublicējot.
Laipni lūgts ikviens lojāls un pieklājīgs tautas parunāties gribētājs.
Atbildes (9009)

Tēmas: 4
Ziņas: 38852

22/06/2023 10:28
Labrīt. A mums pa nakti lietus bija, pa 2x pamatīgi nogāza. Vakar pašamaņoju, sadedzināju ugunskurā visu slikto, lieko, labās domas un vēlmes kosmosā noraidīju, spēka dziesmas padziedāju... lai miers virs zemes un cilvēkiem labs prāts.
Šodien vēl drusku jāpastrādā, un tad jau varēs atpīt bizes.
Kur Versija pazudusi, uū?!
Atcerējos, mani vakar mežā dzeguze aizkūkoja... neēdušu, bez naudas un treniņbiksēs
2 0

Tēmas: 1
Ziņas: 16656

22/06/2023 11:19
Atcerējos, mani vakar mežā dzeguze aizkūkoja... neēdušu, bez naudas un treniņbiksēs(c)
kauns, nu kauns... būtu vismz pieklājīga vakarkleita...
ja par domām kosmosā. vakar noklausījos divas laikam viedas sievas, viena teica tā: gadā ir 2 spēcīgi saulstāvju laiki-ziemas un vasaras. ja ziemas saulstāvjos vēlmes jāizsaka uz kaut kā vairošanos, piemēram, lai man būtu vairāk veselības, tad vasaras saulstāvjos pretēji-lai man nebūtu slimību. tas esot saistīts ar saules stāvokli debesīs. ziemas saulstāvjos saule "dzimst, sāk vairoties", vasaras-jau pretēji. dmž dienas sāk kļūt īsākas. un... skat, ziemassvētki klāt.(jāsāk meklēt eglīšu rotājumi. bet pirms tam jāizdomā, kuru stulbo kleitu no 2 stulbajām kleitām vilkt uz 9.klases izlaidumu.eh)
0 0

Tēmas: 4
Ziņas: 38852

22/06/2023 11:27
Ieraugot omi vakarkleitā un ar zāģi rokās, tā dzeguze ar sirdi aizietu!!!
3 0

Tēmas: 4
Ziņas: 38852

22/06/2023 13:04
saldējums un ķirši. 
kā Anksas te vairs nav, tā neviens vairs arī neēd..., izņemot lizett
Nez, kā viņai iet? Anks, es par tevi domāju...
1 0

Tēmas: 1
Ziņas: 16656

22/06/2023 14:26
sol, versija tokš rakstīja, ka ēd zemenes ar saldējumu vai saldējumu ar zemenēm. vot kur viņa ir.pie zemenēm un saldējuma.
es savukārt apēdu rūjienas zemeņu saldējumu.nu tā... 50/50
zini ko, sol, varbūt tā dzeguze tieši pretēji-sāktu pogāt kā lakstīgala, ieraudzījuse tādu skaistumu.
skatos, nupat dažiem dilemmmmma radusēs...
1 0

Tēmas: 4
Ziņas: 38852

22/06/2023 14:52
njā... traki... tagad tik par politiku... a kur malkos?
1 0

Tēmas: 4
Ziņas: 38852

22/06/2023 14:55
ja kas, Rimi īsie lauku gurķi par 99c/kg, es paņēmu maišeli, taisīšu mazsālītos.
1 0

Tēmas: 8
Ziņas: 9860

22/06/2023 17:10
Sol, kāda ir Tava mazsālītu gurķīšu recepte?
0 0

Tēmas: 4
Ziņas: 38852

22/06/2023 18:29
Nu, varbūt tos nevar nosaukt gluži par mazsālītiem, bet drīzāk par mazmarinētiem. Viss jau gauži vienkārši: gurķus nomazgā, nogriež abus galiņus un pārgriež gareniski uz pusi, lielā traukā kārto gurķus pamīšus ar garšaugiem, man bija daudz dilles un ķiploku ziedkāti-tās ’’bultas’’. Vāra marinādi, kā parasti-sāls, cukurs, pipari, lauru lapas, ķimenes, kadiķogas, tuč, tuč etiķa esence. Lej verdošu uz gurķiem. Pēc pāris stundām jau ēdami.
Vīriec pagaršoja un teica, ka mirdams var ēst!... nez, tas labi, vai slikti!!
1 0

Tēmas: 24
Ziņas: 6670

22/06/2023 18:34
Čau, meičuki. Nu Versija arī var bizes atpīt. Visu paspēju, visu izdarīju, i GP auditori apstiprināja. Būs beidzot normālas brīvdienas un svinamdienas. Ar to arī mūs apsveicu. Zemenes man savējās, ķiršu nav, tie tikai šogad iestādīti katru dienu laistās. Gurķi jau ir. Pirmie divi bija rūgti, sabēdājos. Bet nu jau plūcu salātiem katru dienu, nav rūgti. Zini, Dinc, es pamēģināju tikai ēst tādus, kādu man visvieglāko recepti teica.Bet bija ātri un dikti labi. Uz sauju sagrieztu diļļu, mazu sauju sāls un 2kg gurķu stingrā plastmasas maisiņā. Sabružā visu tur iekšā, galu ciet un 2 stundas ledusskapī. I vsjo! Prīmā! Es jau pati vēl pa vecam ņemos ar visām tām upeņu un ķiršu lapām. Bet reizēm, vot, sāls nav riktīgais, nevar ietrāpīt. Vienam pa sūru, otram pa maz.
1 0

Tēmas: 4
Ziņas: 38852

22/06/2023 18:40
Čau, Versij. Es šogad esmu neeeenooormāli čakla, tāpēc man ne tikai gurķi, es arī sieru pati sasēju... un rīt cepšu pīrāgus, pa ilgiem gadiem atkal. Var jau visu nopirkt... BET, ja taisi pats, tad tam ir pievienotā vērtība!!!! Un, ja redzi, ka tavi mīļie ēd, un viņiem garšo... nu kas var būt labāks!
3 0

Tēmas: 24
Ziņas: 6670

22/06/2023 18:44
Man siera recepti. Arī ir gribēšana. Lauku piena tik nav.
Un pīrāgi būs. Un plātsmaizes būs. Un bērni un mazbērniņi.
1 0

Tēmas: 4
Ziņas: 38852

22/06/2023 18:52
Es no Rimi piena taisīju. Tik man nav nekādu proporciju, viss uz aci, apmēram: 2l piena, krējums-kādi 300g, 2 olas, neapēstais biezpiens, kādi150g . Pienu silda katlā, pieliek tējkaroti sāls, naža galu kurkumas-krāsai, ķimenes..., var citas garšvielas, es pikantumam, vēl piepēru kaut kādu gaļas garšvielu. Krējumu, biezpienu, olas sakuļ kopā un, kad piens uzvārījies-šauj iekšā... maisa, kamēr saiet... nolej, noslogo un viss. Sanāk aptuveni kā Talsu ritulis-tāds gabals.
0 0

Tēmas: 24
Ziņas: 6670

22/06/2023 19:07
Kko ļoti līdzīgu FB lasīju, tapināšu.
0 0

Tēmas: 8
Ziņas: 9860

23/06/2023 01:07
viss tiek aizklapēts ciet, kur murmis kaut ko ieklepo 
4 0

Tēmas: 4
Ziņas: 38852

23/06/2023 09:36
Laaabrīt. 
Ienāku ar pašceptu zemeņkūciņu un kafiju... tas Lizetttei, kad pamodīsies! Zinu, ka viņai šie svētki netīk, bet tas nekas. Uzkodīs, varbūt paliks laipnāka!  Bučas vārda dienā!
Mjā, Murmim galīgi neiet, izgāzās kā veca sēta..
6 0

Tēmas: 4
Ziņas: 38852

23/06/2023 09:41
starp citu, ieejot diskusijā ’’visu, vai neko’’... melns uz balta rakstīts, ka cherry mums atkal stučī... jā... tas laikam asinīs!
8 0

Tēmas: 24
Ziņas: 6670

23/06/2023 09:54
Lizetiņ, sveicu arī te! Skaista, stipra un latviska vārda īpašniece esi!
4 0

Tēmas: 0
Ziņas: 23908

23/06/2023 10:40
Lai Līgam šodien sirdsmiers un lustīga svinēšana. 
Vakar nosvinējāmies līdz naktij, vēl viens maģistrs mājā! Tik feins laiks ārā bija... šodien jāturpina godāt Jāni (Līgas mūsmājās nav). 🍺
3 0

Tēmas: 8
Ziņas: 9860

23/06/2023 10:52
Sveiciens Lizetttei  !
3 0
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas