o ja dilles tā ir garšviela Nr.1..gan smarža, gan garša, esmu mēginajusi kaltēt..nē tad nav tas..
tagad daru tā, sagriezu pa porcijām saspiežot salieku plastmasas glāzēs, uzleju ūdeni un tad saldetavā.
kad sasalušas lieko plastmasu gāzei nogriežu, lai neaizņem vietu..o ja dilles tā ir garšviela Nr.1..gan smarža, gan garša, esmu mēginajusi kaltēt..nē tad nav tas..
tagad daru tā, sagriezu pa porcijām saspiežot salieku plastmasas glāzēs, uzleju ūdeni un tad saldetavā.
kad sasalušas lieko plastmasu gāzei nogriežu, lai neaizņem vietu..
dīvaina tu esi, anksa
saldētas sausas dilles maisiņos vai kastītēs ir gana aromātiskas un kā jau te tautas kolēģes raksta- daudz ērtākas un kompaktākas glabāšanai saldētavā un lietošanā
nu mazliet paklausies, ko citi saka... visās lietās nevar būt guru...