Ielogoties
Reklāma

Par visu un neko / 36580

03/04/2020 10:48 | Diskusija lasīta 869217 reizes
Bet uzvedieties labi, lai katras dienas beigās visi dzīvi..           Noteikumus taču ziniet...  

 
cherry01 | 22/06/2023 05:24 undefined

Iesniegt sūdzību par lietotāju (cits iemesls)

beastmodeon

Diskusiju sadaļā diskutants beastmodeon pārkāpj portāla lietotāju noteikumus: proti -Portālos aizliegts lamāties, lietot rupjus vārdus, jebkādā veidā aizskart, pazemot, nonicināt, apmelot citus lietotājus, izvietot jebkādu informāciju tekstu vai failu veidā, kas ir aizskaroša, draudoša, zaimojoša, apmelojoša, neslavu ceļoša. Nav pamata pārējos diskutantus visu laiku apsaukāt par urlām, aitām utt. Šis teksts no viņa ir kalusāms jau apmēram mēnesi no kāda 19. aprīļa diskusijā Par visu un neko. Šeit sarunās medz arī viedokļi nesakrist, bet nievājoša, aizvainojoša un aizsaroša attieksme bez pamatojuma no beastmodeon notiek nepārtraukti. Nepārtraukts mobings pret diskusijas dalībniekiem, ar kuriem didkutants uzskata, ka nesakrīt viedokļi. Tiek likti kaut kādi tiktoka ieraksti ar norādi par to, ka tur redzami diskusijas dalībnieki un tātad par citiem tiek izplatīta aizskaroša, draudoša, zaimojoša, apmelojoša, neslavu ceļoša informācija. Diskusijas autorei par šo ir ziņots, bet diskusijas autore neko šai sakarā nav darījusi. 

 

___
Reklāma   

VIP konta cena:

4 mēneši (120 dienas): 10 €
6 mēneši (180 dienas): 15 €
9 mēneši (180 dienas): 20 €
12 mēneši (360 dienas): 25€

https://www.tauta.lv/mans/vip/b/?
Atbildes (39136)

Tēmas: 1
Ziņas: 16839

09/02/2023 12:39
ir saule.jauki.labi.
joprojām salds.prasās.un ir.
1 0

Tēmas: 4
Ziņas: 39105

09/02/2023 12:55
Man jau arī ir, vēl pārpalikumi no dzimšansdienas tortēm. Ir medus kūka..un Lāču valriekstu kūka, bet prasās nez kāpēc tieši eklēri!!
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 18607

09/02/2023 13:10
Ja smuki māk iecirst, tad tak ainavu nebojā. Sevišķi, ja cirtēji iecērt katrs par savu mīļāko ikrīta nodarbi, dažādojot mākslinieciski iecirstos rituālus.☕🍊🍰
4 3

Tēmas: 24
Ziņas: 6785

09/02/2023 14:12
Labsrīts!
Nu tad iecirtīšu arī savu pieckapeiku tajā ainavā. 
Iedzersim ( kafiju, kafiju ) par to, lai izdodas smuki iecirst, nevis prasti un apnicīgi. 
Mūspusē sen, sen bija kafejnīca Anemone, kurā taislaikos vienīgajā cepa torti Pols Robsons. Un pēc galvenās vainīgās aiziešanas viņsaulē vairāk necepa neviens un nekur. Tagad esot meitens, kurš atkodis to recepti. Bet neesmu vēl mēģinājusi.
3 2

Tēmas: 1
Ziņas: 16839

09/02/2023 14:15
sotaciņu arī iecērtat uz tiem priekiem, frīna un cherry/retro?
3 3

Tēmas: 4
Ziņas: 39105

09/02/2023 14:20
ieguglēju-Pols Robsons-dziedātājs un aktieris, melnais. Jāatzīstas, ka nezināju tādu. Un kāda tā kūka? Versij, tu esi ēdusi?
1 0

Tēmas: 24
Ziņas: 6785

09/02/2023 14:31
Tie bija aptuveni deviņdesmitie gadi... bija dikti pieprasīta un garda. Ļoti šokolādīga, ar Indijas riekstiem, bet bez merengas kā Cielaviņai, piemēram. Viss noslēpums laikam bija krēma sastāvā...
0 0
09/02/2023 15:04
saule ir un putni tā pavasarigi čirkstina  
gribās Napoleonu
laikam kāds jāsūta uz bodi
0 0

Tēmas: 1
Ziņas: 16839

09/02/2023 15:12
vējš.sacēlies netīkams vējš.
versijas minēto torti neesmu ne dzirdējusi i ne tik vēl ēdusi.
bet man ļoooti garšo mājcepēju darinājums, nezinu gan, kā sauc-ļooooti daudz kārtu, smalku plānu kārtu, pa vidu kkāds krēms. nu sātīga, bet wah, cik garrrda.sen nav ēsta, jo šobrīd nav zināmu cepēju.
0 0

Tēmas: 1
Ziņas: 18324

09/02/2023 15:31
Siguldas vecajā tirgū ir kafejnīca Sukre.Napoleons🥰☺️u.c.arī🙂https://www.facebook.com/anastasia.parafinuk
1 0

Tēmas: 1
Ziņas: 13893

09/02/2023 15:41
Indrak, Napoleons - tas labi. Meitenes iecērtam pa kofe un   cienājamies ar Napoleoniem
Es vislabpārāk šīs kūkas pasūtu Aijas kūkās:)
Cēsu tirgū arī tirgo Napleonus, bet stāsta, ka tie neesot pareizie, jo krēms nepareizais:)
1 1

Tēmas: 0
Ziņas: 22640

09/02/2023 15:51
Solaris, par augļiem nav nemaz tik viennozīmīgi Ja ogļhidrātu radīto enerģiju neiztērē tad viss aiziet riepā. 
Paskat, jau četri bet saule spīd. Forši!
1 0

Tēmas: 1
Ziņas: 18324

09/02/2023 16:09
Ja par kafiju, tad tā vēl vienu brīdi būs cērtama😉😀Ja par napoleoniem, tad šiem nedēļas nogalē briestam.Tik laicīgi jāpaspēj, ātri tiek izķerti.
Man bija kaut kāda šokolādīga kūka no Sukres vārda dienā iedāvināta, garda ļoti, tik dikti sātīga.Bet tā jau vajadzētu būt-gabaliņu apēd un gana.Vēl ir mūspusē Kūkas gardas, tā arī ačgārni saucās, tik zinātāji saka, ka tās ēsot paķīmiskas, bet košas gan.
0 0

Tēmas: 1
Ziņas: 13893

09/02/2023 16:14
Indrak, es nezinu kurā vietā, bet Aijas kūkas savu produkciju arī vedot kaut kur uz Siguldu:)
0 0

Tēmas: 1
Ziņas: 18324

09/02/2023 16:19
Paldies🙂Būs jānoskaidro.
0 0

Tēmas: 1
Ziņas: 16839

09/02/2023 17:50
par augļiem nav nemaz tik viennozīmīgi (c)
šķiet, biju to jau agrāk rakstījusi, es viennozīmīgi barojos no āboliem
0 0

Tēmas: 4
Ziņas: 39105

09/02/2023 18:15
Liz, vai nav tā, ka no āboliem tu vnk uzpūties?!
Kāds kaifs, ka nu jau uz un no darba var pa gaismu...
Rīt piektdiena..., kur paliek laiks?!
1 0

Tēmas: 1
Ziņas: 16839

09/02/2023 18:26
nea, sol, nav gannnn. es svēros un tās ciskas... tās ciskas...
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 18607

09/02/2023 18:55
Ķirsi, pa kafijai vienmēr gatava, tik paķeršu mazo cirvīti mākslinieciska uzraksta ieciršanai par notikušo faktu. ☕ No manis pašcepta rulete ar mascarpone sieru un pašas vārītu plūmju ievārījumu.
4 2

Tēmas: 1
Ziņas: 13893

09/02/2023 19:40
bet cērt tā smuki, lai pašai prieks un citiem arī:))
5 3
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas