Ielogoties
Reklāma

bez rupjibaam luudzu:)))) / 40

13/04/2009 17:59 | Diskusija lasīta 6140 reizes
Nelauj riitdienas probleemam un beedam sabojaat sodienas prieku...
Atbildes (88)
12 345
13/04/2009 20:07
ahā, nu - maza bēda tās pohas..    
0 0

Tēmas: 91
Ziņas: 28946

13/04/2009 20:11
A ko tad, ja es šampi ne un ne... tadman šajā diskusijā izteikšanās liegta          
0 0
13/04/2009 20:11
vai ari nu nevar tak ietaupiit sazin kaadam laikam uz prieksu domajot kas buus kas nebuus..
ka buus taa buus..varbuut neka nebuus..bet jaunas kurpes ir         
0 0
13/04/2009 20:13
pienene tad ed kuuku   
0 0
13/04/2009 20:14
Varētu Saschu uz Limončellu uzaicināt, tik pārāk ilgi viņa man neturas
0 0
13/04/2009 20:14
Sorry, ne jau SASCHA, bet Limončella
0 0
13/04/2009 20:21
iztulkojat man blondai, kas ir LImončella????/ limpene ???/
0 0
13/04/2009 20:23
Limončella ir citronšņabjliķieris. Vispār tā nekas - ir arī Rīgā reizēm nopērkams   
0 0
13/04/2009 20:24
... diez kā šitas sajaukums garšo...    
0 0
13/04/2009 20:26
Tā - vēl viena kandidāte... būs jārīko limončellas party
0 0
13/04/2009 20:27
paldies par informāciju       tagad būšu nedaudz mazāk blonda...    
0 0
13/04/2009 20:27
Es bērzu suliņu, vismaz galva nepaliek dulla...       
0 0
13/04/2009 20:28
ROZE3, viss no daudzuma atkarīgs
0 0
13/04/2009 20:30
bērzu suliņas sāk nelīst iekšā :D :D laikam jāraudzē būs tie 20 litri   
0 0
13/04/2009 20:31
Raudzētā sulā ari savs grāds ir, no dulluma neizbēgt
0 0
13/04/2009 20:31
   tak nesaki ka no svaigām bērzu sulām var dulls palikt      
0 0
13/04/2009 20:33
Raudzētas ir vēl garšīgākas...
0 0
13/04/2009 20:35
No svaigām ne, no raudzētām gan   
0 0
13/04/2009 20:35
Kautkur garām skrienot lasīju, ka var pat kā šampiku uzčinīt no tām sulām   

/Zinās kā ubi piekukuļot    /
0 0
13/04/2009 20:36
Var gan, pats esmu baudījis. Bet recepti nezinu
0 0
12 345
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas