A ko tad, ja es šampi ne un ne... tadman šajā diskusijā izteikšanās liegta
00
13/04/2009 20:11
vai ari nu nevar tak ietaupiit sazin kaadam laikam uz prieksu domajot kas buus kas nebuus.. ka buus taa buus..varbuut neka nebuus..bet jaunas kurpes ir
00
13/04/2009 20:13
pienene tad ed kuuku
00
13/04/2009 20:14
Varētu Saschu uz Limončellu uzaicināt, tik pārāk ilgi viņa man neturas
00
13/04/2009 20:14
Sorry, ne jau SASCHA, bet Limončella
00
13/04/2009 20:21
iztulkojat man blondai, kas ir LImončella????/ limpene ???/
00
13/04/2009 20:23
Limončella ir citronšņabjliķieris. Vispār tā nekas - ir arī Rīgā reizēm nopērkams
00
13/04/2009 20:24
... diez kā šitas sajaukums garšo...
00
13/04/2009 20:26
Tā - vēl viena kandidāte... būs jārīko limončellas party
00
13/04/2009 20:27
paldies par informāciju tagad būšu nedaudz mazāk blonda...
00
13/04/2009 20:27
Es bērzu suliņu, vismaz galva nepaliek dulla...
00
13/04/2009 20:28
ROZE3, viss no daudzuma atkarīgs
00
13/04/2009 20:30
bērzu suliņas sāk nelīst iekšā :D :D laikam jāraudzē būs tie 20 litri
00
13/04/2009 20:31
Raudzētā sulā ari savs grāds ir, no dulluma neizbēgt
00
13/04/2009 20:31
tak nesaki ka no svaigām bērzu sulām var dulls palikt
00
13/04/2009 20:33
Raudzētas ir vēl garšīgākas...
00
13/04/2009 20:35
No svaigām ne, no raudzētām gan
00
13/04/2009 20:35
Kautkur garām skrienot lasīju, ka var pat kā šampiku uzčinīt no tām sulām