Ielogoties
Reklāma

Sagaidot 2017.:)) / 160

30/12/2016 16:52 | Diskusija lasīta 28071 reizes
Jaunā gada pavadīšana un sagaidīšana..klusi, skaļi, ēdot, dzerot, dancojot, klusējot un pārdomājot, kas labs, kas netiklabs noticis .Tradīcijas, ticējumi, plāni
Atbildes (483)
1...678 9101112...25
31/12/2016 15:25
Ai reizēm jo treknāk jo labāk
0 0

Tēmas: 4
Ziņas: 38873

31/12/2016 15:25
šovakar plānos paēst kārtīgi, iedzert, izliet laimīti..un tad doties uz Jūras Vārtiem, uz balli!!!
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 8511

31/12/2016 15:25
Anks, majonēzi ar krējumu šķaidīja tikai viena iemesla dēļ, jo tā bija deficīts. Nu nevajag tā darīt:) Ja majonēze, tad majonēze, ja nepatīk, tad pļuras:))
0 0
31/12/2016 15:26
nav jau runa par treknumu, bet tikai ar majonēzi par stipru..
ne ZS ne tagad kalorijas skaititas netiek  
tedra, nē ne tāpec, ta vnk ir garšigak..
un tautas tusu kopistiskajos rosoļos tika lietota gan majonēze, gan krējums..neviens par to nebrīnas.
un kopš kura laika krējums ir pļura
0 0

Tēmas: 4
Ziņas: 38873

31/12/2016 15:36
Tedra, te es tev nepiekrītu..es arī jaucu krējumu ar majonēzi, lieku klāt vēl sinepes, mārrutkus..., ko nu kuro reizi..un, ja liels daudzums taisāms, tad visu ar roku maisu!!!
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 8511

31/12/2016 15:39
Man vajag majonēzes stiprumu un izteikto garšu. Citādi salātus var koļļāt ar krējumu. Ja stiprs, tad stiprs, ja pļurīgs, tad pļurīgs. Es pie majonēzes vēl sinepes piejaucu. Tā mēs visi ģim. locekļi darām, laikam mūsu privātā recepte tad. Krustmāte uzskata, ka majonēze jāliek tik daudz, lai rosolīts nolīst no karotes Es ne gluži tā.
Nav krējums pļura, bet tam tač nav nekādas izteiktās garšas.
0 0
31/12/2016 15:42
nja katram savs..ir gadijies ēst tikai ar majonezi..ciemos..
mazu karotiti..nu nē, paldies...
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 8511

31/12/2016 15:44
Tieši tā- katram savs:)
0 0

Tēmas: 4
Ziņas: 6285

31/12/2016 15:45
Katrā mājā rosols citādāks ira. Kā firmas zīme, vizītkarte.
Manā mājā rosolam mārrutkus klāti liek. Un burkānus vārītus obligāti.
0 0
31/12/2016 15:47
nesen viena raidījuma stāstīja kapec padomju un postpadomju tauta vēlaizvien uzkata, ka Jaungada nakti jānoēdas  
tur bija arī par majonēzi, ka to sākumos tauta nemaz nepieņēmusi, needusi..
tiesa.kartīga majonēze laikam tiešam būtu ja pats uzkuļ..
bez etiķiem, evielam..tik olu dzeltenums, eļļa, citrona sula, sinepes..
0 0
31/12/2016 15:47
Man būs šovakar "Viens pats mājās 6" ... diez kāds bandīts arī varētu atvilkties ... ??? ;-)))))))))))))))
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 8511

31/12/2016 15:50
Agrāk likām mārrutkus, nu vairs nē. Burkāni obligāti. Bet īstajam rosolam tak siļķe klāt! Es tādus pat pagaršot negribu:)
Ja nebūtu slinkums, tad uzkultu gan to majonēzi, bet ir tač veikalā:)
0 0
31/12/2016 15:52
tedra, es jau otro gadu briestu uz kulšanu   ..bet jalieto paipalenes..tur nav riska ar salmonellām
hrens obligati..
0 0

Tēmas: 4
Ziņas: 6285

31/12/2016 15:53
Rosols jau arī veikalā ir, bet nē - tomēr mājās griežam un jaucam! Vismaz pa svētkiem.
0 0

Tēmas: 4
Ziņas: 38873

31/12/2016 15:53
burkānu es ar lieku, ..un skābu ābolu-svaigumam.
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 23922

31/12/2016 15:55
Neteikšu gan, ko daru, vai nedaru...  Uzmini nu!
0 0
31/12/2016 15:55
lare nedara neko
laikam jāiet nosnaust
0 0
31/12/2016 15:59
Nu tā... samaisīju... Tiešām, laiks nosnaust.


ĒĒĒ’... čo to Ipoļits nav redzēts vēl...
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 8511

31/12/2016 16:00
Jāāā, ābolu arī:)
0 0
31/12/2016 16:01
... un svaigu gurķi... ;)
0 0
1...678 9101112...25
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas