Anksa, es runāju par nelieliem daudzumiem. Un medus ir noderīgs. Tad labāk nelietot citus "cukurus".
Medus iznīcina baciļus. Nevajag jau maisīt medu pienā. Nosūkā pus tējkaroti un būs pietiekami.
Un, ja medusūdens man palīdz sirdij, tad es tās gļotas kaut kā pārcietīšu un pēcāk noskalošu ar citronūdeni
Neko nevajag pārspīlēt. Nesen runāja par to, cik kaitīgas esot auzu pārslas. Pie tam svaigā veidā. Vai tādēl kāds tās neēdīs?
Ja man gribēsies, es ēdīšu.
Bērnībā ēdām ievārījummaizi ar pienu (kādas šausmas!!) un dzīvi esam. Nu labi, varbūt Tu neēdi, tas kak slikti. Bet daudzi ēda.
P.S. Ja kas, pētīja, kā uzvedas gaļa, kas apsmērēta ar medu, salīdzinot ar neapstrādātu gaļu. Interesanti bija vērot, kā atšķiras bojāšanās procesa ilgumi
P.P.S. Es tik nesapratu, kāds sakars puņķainam cilvēkam ar gļotām barības vadā?