Vai meees vaeetu visai pasaulei nu labi vismaz puspasaulei ieskaidrot ka eest peleekos zinjus ar spekji..ir kruto!!!!!:Dun saak tos paardot par lielu naudu...
Ieskaidrot var jau visu ko, tik jāprot skaidrot... . Es pati vāru pelēkos zirņus nevis ar speķi, bet žāvētu šķiņķi - garšīgi ne tikai Ziemassvētkos un Jaunajā gadā...
Kārtīgs latvieša vēders kārtīgu latviešu pārtiku pārstrādā bez visādiem tur Espumizāniem , vecmāmiņu laikos tak tādu nebija, bet ēda zirņus un vel rūgušpienu uzdzēra...
Kakki nav lopkopiiba, paraak jau nu vinni ’’leciigi’’ un patstaaviigi!
00
01/01/2009 13:40
bet jākopj tāpat. kazas arī lecīgas, bet - lopi.
00
01/01/2009 13:41
vārdu sakot - biznesa plāns tāds, ievest tos ārzemniekus naturālajā saimniecībā. dot zirņus ar speķi, maizes zupu, skābu kapostu zupu, un pēc visa šitā pielikt pie kārtīgiem lauku darbiem, lai dabiskā ceļā, bez Espumizan visas lietas iekšpusē sakārtojas.
haijama-s Tas jau skan kaa peec reaala biznesa plaana! Tik to darbossanos lauku darbos vajag mazliet limiteet, vai pareizaak sakot, sekot liidzi, ka neatmet tie hamburgeru eedaaji, kkedas pret sauli, ja teiksim iedot vinniem dakssu, lai norok kaadu nelielu dobiiti ar tupenniem!
00
01/01/2009 13:47
bet zini, cik izdevīgi? paši viņi visu izaudzēs, paši darbus padarīs, paši savu audzēto un kopto ēdīs un par ekskluzīvo piedzīvojumu - vēl krietni samaksās...
00
01/01/2009 13:47
tīra peļņa
00
01/01/2009 13:51
a Tu vispirms to kakji nokjer un pie vietas noliec... / bijiigi iebilst, veerojot lidojoshus,jonjojoshus astainjus blakus/
ixxi jā!!! Pundurcūciņu, ko vest saitītē pastaigā! Citas dāmītes ar pundursunīšiem, bet es ar cūciņu, nepalikšu neievērota, kaut kā jau jāpievērš sev uzmanība...