Man ir cita pieredze, Kuršu kāpās pirktas kūpinātas ezeru zivis bija ar īpāšu smeķi, varbūt tāpēc, ka pie mums pirktās jau pierastas garšas. Leišiem iznāk labas, dažviet Rīgā ir tādas Norvellitas bodītes, kur par labu cenu (uz pusi lētākus kā Ragaciema zivju tirdziņā)var nopirkt patiešām garšīgus, svaigus kūpinājumus unvisādi sagatavotas siļķītes.
Ragaciema zivis ir garšīgas tikai tad, ja var uztrāpīt uz pavisam svaigi kūpinātām, biežāk jau tiek piedāvāts uzfrišināts iepriekšējās dienas gatavojums, bet cenas tiešām kosmiskas! Ir gadījies, ka pērkot zivis, pārdevēji veikli ieliek arī ne tik svaigus kūpinājumus. It kā jau var saprast, ir jāpārdod arī vecā prece, bet smuki tas nav, katrā gadījumā otrreiz pie konkrētā pārdevēja neko negribas pirkt.
Garšīgi kūpinājumi ir pirkti Rojā, arī pa ceļam braucot cauri Mērsragam, pie mājām mazos kioskiņos vietējie tirgo gan zivis, gan arī mājās ceptus pīrādziņus un plātsmaizes
0
0