Mīkla reizēm bija tāda, ka jāapēd siltas, savādāk palika cietas tākā makaroni, nu, tas ir, ja taisa no plikiem miltiem ar ūdeni, soda gan laikam vienmēr bija, ko piešaut klāt.
Bet apmest - tur viss knifs, ka jāpaslidina tā pankūka pa pannu turp-atpakaļ, un tad tajā brīdī, kad tā pankūka slīd uz priekš, tad arī sanāk tākā gar tālāko malu mest uz augšu. Nuja’, sanāca tā nesaprotami uzrakstīt, bet ka tik pankūka apgriežas.
Vispār man ir gan viens praktisks jautājums par pankūku cepšanu - pankūku garša dīvainā kārtā ir atkarīga no tā, kā jauc olas klāt. Nu es piejaucu sakultus dzeltenumus pirms rūgšanas, un tad sakultus baltumus pēc rūgšanas klāt. Vai ir citas versijas?
0
0