Ielogoties
Reklāma

Līgo... Līgo.. / 60

02/06/2012 22:19 | Diskusija lasīta 12051 reizes
..kur, kas, kad, ar ko, kapēc...
nu vispār par to kādi katram plāni un ieteikumi citiem...
Atbildes (205)
123 4567...11
06/06/2012 15:18
Njāāā..., par ko tik nevarētu parunāt..., bet kauko lietas labā ir jādara, lab ka uz veikalu un tirgu šodien jau ir aizstaigāts un tagad tik atliek izdomāt, ko ēdīs pusdienās šodien.
0 0
06/06/2012 15:38
Pilnīgi noteikti nekādos lielos burziņos. Ja... tad šaurā kompānijā. Bet pavisam mierīgi varu dzīvot pa māju un ... apcerēt... no Soles salasījos...
0 0
06/06/2012 15:40
... mic, ja nesanāks Jāņos... sanāks Pēteros:)))
0 0
06/06/2012 15:41
nekādus šaslikus...
grilēta vistas fileja jau nava šašliks..
a cūkas miesu šašlikveidā vairs nemūžam..
kaut tas jau ar nav šasliks
0 0
06/06/2012 15:44
..tā i, kā pārēdusies, ka tagad atpakaļ sit:))
0 0
06/06/2012 15:44
Man lielais burziņš būs 16-tajā Tartu... Viss, šovasar tad vairs neko tādu negribu ne dzirdēt. Gribu mieru un klusumu... un lai pašai mute ciet.
0 0
06/06/2012 15:46
... nu, vai nav laimējies... vai kā... man vistas fileja (grilēta, cepta)vienmēr tāda pasausa ietrāpījusies... ta jau labāk spārniņus čūpstināt-vismaz nodarbe un jūti, ka ēd... (tas tā kā Emīlam par to zupas strēbšanu)
0 0
06/06/2012 15:47
aizrijos un gandriz nomiriju nevienam nenovēlu...
nu varbut, ja pati iemarinetu karbinades gabalu tad... bet kaut kadiem vairs neuzticos..
un vistas vispar feinaks
0 0
06/06/2012 15:47
..gan jau, micit, līdz augustam pārdomāsi:)))
0 0
06/06/2012 15:49
anks... vajadzēja jau mājās paēst... nevis taupīties 3 dienas. lai vairāk ieštopētu>anksai
0 0
06/06/2012 15:49
gaars vajag sagriezt gabalijos un iemarinet...
es mairneju bp jogurts, balzametikis un sinepes bet ir vairacijas..ak ja sāli nekada gadijiena marinade nevar likt
nekada sausuma... njammma... jau sazin cik reizes noprivets
0 0
06/06/2012 16:16
nu ja vista ir laba, galvenais nav ilgi jāgatavo.
0 0
06/06/2012 16:18
anksu-pamanīji ka tagad var pats izlabot savas kļūdas ar atpakaļejošu soli?... vot kas ir lab tas ir tiešām lab!(tur ir tāds ķeburiņs sānā)
0 0
06/06/2012 16:34
... ta jau ar ķeburīša palīdzību Anksa var izlabot kļūdu, neēst šašlika lielu gabalu un neaizrīties...
0 0
06/06/2012 17:11
gabals nebij liels... es pat nezinu KAS tas bij..kaut kādas cipslas..nu protams bij no kaut kads gatva spainiša..
un kas man lika ēst..pat negribējas..pieklājibas pēc panjemu to gabaliju..
ak ja vajadzeja būt "nepieklajigai" un tulit izpljaut
0 0
06/06/2012 17:13
Cepamgaļa jātaisa pašiem, no labas kakla karbonādes vai šķiņķa gabala... uzreiz taisa un cep, neko dienām nemarinējot!!..Iznāk sulīga un garšīga... var ielūrēt recepšu lapā, tur mana recepte..un bilde lai!!
0 0
06/06/2012 17:15
0 0
06/06/2012 17:20
no vistas labaks
0 0
06/06/2012 17:25
Vista ātrāk apdeg..un, ja fileja, tad vispār ļoti maz un uzmanīgi jācep, citādi paliek sausa
0 0
06/06/2012 17:28
Nemuldies Anksa, ja nezini...,
šitā tiešām ir brīnišķīga gaļiņ...,
ir mēģināta un atzīta par ļoooti labu!!!
0 0
123 4567...11
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas