Ielogoties
Reklāma

Mans snuķis- mans kapitāls... / 220

23/11/2011 18:52 | Diskusija lasīta 14150 reizes
Par smaržām. Par aromterapiju. Par uzbudinošām, par nejaukām, par nomierinošām, par veseļojošām. Par ēteriskām eļļām, par smaržkociņiem.

Nu tā kaut kā. Interesanti.
Atbildes (270)
1...91011 121314
05/01/2012 19:33
apskalo mutes dobumu un izspļauj!!
0 0

Tēmas: 7
Ziņas: 42626

05/01/2012 19:33
A Āfrikā vienai ciltij sviedri smaržojot pēc medus, jo viņu uzturā dominē medus un piens...
0 0
05/01/2012 19:35
čiploks+alus +cigas=.ideāls aroms...
0 0
05/01/2012 19:38
oi meitas, nevīpsnājat- būtu tik ka vīrišķis, a kā šamais ož vai smaržo... var jau pieciest...
0 0

Tēmas: 24
Ziņas: 2043

05/01/2012 19:38
Pēc pieredzes varu teikt, kad pieneņu vīnam ir ļoti svarīgi ļaut "nogatavoties" 2-3 gadus. Tad tas arī sniegs savu patieso aromātu un pazudīs rugtuma piegarša. Tieši tāpat ir ar citiem ziedu vīniem, ceriņu, liepziedu, vīgriežu, vispār jau mājas vīnus nevajadzētu steigties dzert uzreiz pēc noraudzēšanas. Mazliet pacietības, nāks tikai par labu.
0 0

Tēmas: 7
Ziņas: 42626

05/01/2012 19:41
Despi- nevar gan...

Ja no sākuma vēl kaut kā, tad beigās... Tā smaka var tracināt...
Vai smarža laika gaitā mainās vai mēs to sākam uztvert savādāk?
0 0
05/01/2012 19:41
Nu, degustators, ok, viņam darbs tāds. Spējas tādas, izkoptas. Bet privāta darbošanās... kam citam, ja ne sev par prieku. Tak ne jau lai piemautos, bet... tā ar baudu izgaršot... nu kur vēl labāk? Nesaprotu kaut ko... apskalot... izspļaut... Vai nav vieglāk nedarīt?
0 0
05/01/2012 19:43
Laikam, Danielrēbus, Tev būs taisnība. Tik jau nu liela bij vēlme to brīnumu parādīt... Tas bija vairāk kā dzirkstošs šampānietis, nevis vīns... Un tāpēc man ne visai.. bet toties meita bij sajūsmā. Katram savs...
0 0

Tēmas: 24
Ziņas: 2043

05/01/2012 20:01
Pie vīna labi iederās sieri. Kā jums tīk cepto sietu ( ķimeņu, lapzemes, krievijas, brie) smarža?
0 0
05/01/2012 20:03
Man viens draugs teica tā: jo smirdīgāks siers, jo garšīgāks, un es viņam piekrītu. Šitie franču pūdētie, vispār delikatese Ceptiem ar nav ne vainas.
0 0
05/01/2012 20:05
Saskrēja siekalas mutē...
0 0

Tēmas: 7
Ziņas: 42626

05/01/2012 20:07
Siers ir siers... Sieru izgaršo, nevis izsmaržo...
0 0
05/01/2012 20:07
Sieri ir tik dažādi..un arī cepot to smarža ļoti atšķiras... nevar salīdzināt ķimeņu ar brī.., vai rokforu!!
0 0

Tēmas: 7
Ziņas: 42626

05/01/2012 20:08
Bet pie vīna cepts- laikam nē...

Bet ar saldējumu un ievārījumu cepts siers... / nav te samiļika ar aplaizošu mēlīti/
0 0
05/01/2012 20:09
mmm ceptc Bri siers...
0 0
05/01/2012 20:10
Vīna znatoku klubiņš... JobTvaj :)
0 0

Tēmas: 24
Ziņas: 2043

05/01/2012 20:10
Man ir iepaticies, cepts Brī siers ar saceptiem sīpoliem un datelēm.
0 0
05/01/2012 20:16
a jūs esat lietas kusrsā? ka Vīnu gatavojot neliek ne cukuru un nekādi ne arko nešķaida.un uz pasaules izspiežot visas vīnogas... Nu nekādi nevar piekrāmēt visus SUPERMARKETUS ar to šķidrumu Vīns maksā ne mazāk kā labs Konjaks. sadzērušies etiķi tagad gudri spriedelē :))
0 0
05/01/2012 20:16
dump nu jau gan muljkibas runā
0 0
05/01/2012 20:17
Rīt pirkšu Brī, sakārdinājāt...
0 0
1...91011 121314
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas