Ielogoties
Reklāma

Vairs nekādu diētu... / 6360

26/03/2018 12:35 | Diskusija lasīta 281871 reizes
Ēdam, dzeram..kalorijas neskaitam..pagaidām
Atbildes (7012)

Tēmas: 0
Ziņas: 18466

07/07/2019 13:35
Karbonāde un sv. dārzeņu salāti.
0 0

Tēmas: 4
Ziņas: 38876

07/07/2019 17:26
mellenes ar pienu un cukuru-kā bērnībā
0 0
07/07/2019 19:19
tā pati firkadeļu zupa..parastie skābie ķirši, pēc tiem biju noilgojusies 
un vēl šis un tas
0 0

Tēmas: 1
Ziņas: 16682

07/07/2019 19:21
visu dienu nāk miegs, ēd, kas ir, arī ķirši saldie un dzeltenais arbūzs(salds)
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 22565

07/07/2019 20:39
Un tik ēd un tik ēd... vasara tak nav beigusies! Dāmas! Nedrīkst aizmirst par bikini!! Striķīši būs par īsu.
Ūdens, ūdens un tikai ūdens. Nu labi, desertā mazliet Prosecco.
Labvakar
0 0
08/07/2019 09:11
pašas gatavotā pastēte uz griķu galetēm, svaigs gurķis, dilles..
kafija
0 0

Tēmas: 4
Ziņas: 38876

08/07/2019 09:34
Galerts, vārīta ola, tomāti. Biezpiena plāCmaize ar rabarberiem un kafija
0 0

Tēmas: 1
Ziņas: 16682

08/07/2019 09:52
kafija+rupjmaizes kārtojums
tik garšīgu rabarbermaizi kā pirms gadiem 100, nu lāb, 18, Jūrmalā pie privātā cepēja, vairs dmž neesmu ēdusi
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 16599

08/07/2019 11:10
ansk!!!!!... nomet, lūdzu, vēlreiz to recepti... ar blenderētajām daletēm un riekstiem... sagribējās, ko pašrocīgu uzražot...
0 0
08/07/2019 11:17
datelēm un Indijas riekstiem uzlej vārošu ūdeni tā lai nosedz, bija kādi 100-150gr riekstu  un dateles nu nezinu cik dateles, diezgan daudz undefined    

bļodai vāku virsū un vismaz 3 stundas lai mērcējas, tad to visus sablenderē, to daru ar jaudīgu rokas blenderi izmērcetus riekstus ņem labi, ūdeni nevajag liet nost  
tad pievienoju vājpiena biezpienu  cik tai trijsturainajā kastīte ir neatceros, atkal blenderē līdz sanāk tāda viendabīga masa 
tad atsevišķi sakūlu 200gr saldo krējumu ar tu4, tur vaniļu 
tad vēl pierīvēju mazliet apelsīna miziņu un pievienoju tā viena apelsīna sulu 
to visu sajauc kopā, pieliek želatīnu 20-25gr..  

l

salej formā kādu vēlas, es leju cepamā formā ar noņemamu malu, tā kas 24cm diametrā 
kad sāk recēt pa virsu saliku kivi un upenes  
rafinētais cukurs bija tikai tik cik tajās atsalušajās upenēs un ne grama vairāk undefined
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 16599

08/07/2019 11:19
paldies..iegrāmatoju))
0 0
08/07/2019 11:23
biezpienu var likt treknāku, var nelikt apelsīnu, bet man tieši tā man patīk
esmu gatavojusi ar kokospienu saldā krējuma vietā, ari o.k.bet jau eupatnējāk..
pamats ir dateles un Indijas rieksti, pārējais improvizācija
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 16599

08/07/2019 11:26
... vai tad, tas putojas?..kokosiens... tad jau mandeļu pienu arī var
0 0
08/07/2019 11:29
kad gatavoju ar kokospienu kas drīzāk saucams par kokoskrējumu, tad to tik pieliku klāt uz turpināju blenderēt visu kopā
tas bija slinkākais variants. karstajā  laikā..
ar saldo krējumu, protams, ir daudz garšīgāk
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 16599

08/07/2019 11:32
... tas ir neapstrīdams fakts))))... putukrējumiņš dažādos veidos)))
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 13607

08/07/2019 11:37
kafija... ūdens...
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 13607

08/07/2019 12:57
krāsnī cepta gaļa salāti
saldie ķirši
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 23923

08/07/2019 13:05
Griķi ar sēņu mērcīti. Un daudz zaļo salātu no dārza.
0 0

Tēmas: 4
Ziņas: 38876

08/07/2019 13:36
ceptas siermaizītes un 2 banāni
0 0

Tēmas: 1
Ziņas: 5057

08/07/2019 14:04
Kāpostu-burkānu salātiņi
0 0
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas