datelēm un Indijas riekstiem uzlej vārošu ūdeni tā lai nosedz, bija kādi 100-150gr riekstu un dateles nu nezinu cik dateles, diezgan daudz
bļodai vāku virsū un vismaz 3 stundas lai mērcējas, tad to visus sablenderē, to daru ar jaudīgu rokas blenderi izmērcetus riekstus ņem labi, ūdeni nevajag liet nost
tad pievienoju vājpiena biezpienu cik tai trijsturainajā kastīte ir neatceros, atkal blenderē līdz sanāk tāda viendabīga masa
tad atsevišķi sakūlu 200gr saldo krējumu ar tu4, tur vaniļu
tad vēl pierīvēju mazliet apelsīna miziņu un pievienoju tā viena apelsīna sulu
to visu sajauc kopā, pieliek želatīnu 20-25gr..
salej formā kādu vēlas, es leju cepamā formā ar noņemamu malu, tā kas 24cm diametrā
kad sāk recēt pa virsu saliku kivi un upenes
rafinētais cukurs bija tikai tik cik tajās atsalušajās upenēs un ne grama vairāk