gaļas salāti, siermaizītes un saldais no Rimi( biezpiena krēms ar blendētām zemenēm)
00
26/03/2019 09:55
jau izvārīju dārzeņu(burkāns, puķkāposts, paprika), lēcu zupu(bez gaļas) tagad, lai atpūšās līdz pusdienlaikam.. ir garšīga kaut ko tādu gatavoju pirmo reizi..ij kur es agrāk biju? un vēl visādas receptes jau pa galvu maisās
Gribas pamēģināt tās lēcas, bet nekad neesmu gatavojusi, nezinu kas ar tām jādara.
00
26/03/2019 13:23
visu ko var darīt..es salīdzinatu ar šķeltajiem zirņiem tikai nav nekāda čakra, nav jāmērcē, nav ilgi jāvāra.. un garša arī tāda maigāka.. var atsevisķi putru, var ar grūbam, var ka šodien zupā, arī salātos var tikai tad laikam jāskatās lai neizjūk, tā neesmu izmatojusi
pēdējā laikā kaut kā galīgi vairs nekārojas to, ko kādreiz krievi sauca par ’’garņir’’..., ne kartupeļus, ne makaronus, ne griķus, ne rīsus... nezinu-kāpēc! ēdu praktiski tikai gaļu vai zivi, ar dārzeņu salātiem un piekožu maizi.
00
26/03/2019 13:58
Tie, no cietajām kviešu škirnēm, esot ar krietni mazāku kaitīguma piedevu.
00
26/03/2019 14:00
Griķi pirmajā vietā.Tiem pat reizēm neko klāt nevajag, aiziet iekšā vieni paši, bez nekā.