vispār jau tas ir glauni nosaukts sautējums , vienīgais veids, kā es varu dabūt kabačus iekšā, vēl tur klāt it 2 veida paprika, baklažāns, ķiploki, sīpoli un visādas garšvielas
biju vienā kulinārijas pasākumā, neko baigi neparastu negatavojām.. vislabākais bija fiksais karstais ābolu pīrāgs.. tur gan klāt prasījās vaniļas mērce vai saldējums..bet labi vien ir, ka nebija
00
25/09/2018 17:51
Stāsti, cik fiksi un cik labs?!
00
25/09/2018 18:25
bija daudz gabaliņos sagriezti āboli, tā lai cepama veidnē ir netikai apakša nosegta, bet tā pavairāk.. tos samaisa ar cukuru un kanēli, saliek cepamtraukā, pa virsu drupaču mīkla..daudz sviests milti, cukurs.. arī tāda bagātīga kārta.. cep pusstundu..
00
25/09/2018 18:27
Mjā... Labs, bet jābūt treknam un saldam...
00
25/09/2018 18:31
var jau cukuru likt pavisam maz..un es šim tam daļu cukura esmu mēģinajusi aizstāt ar stēviju.. ir o.k., pavisma nē, tad nav ēdams.. ak ja dzērves ari bija..
... no rīta tak var pakūkām)))... lāču pilsētniece ir tieši laikā ..ar melnu tēju)... labu apetīti, tauta!!... aunvel tak obligātais rīta spiestais juice))
00
26/09/2018 12:42
no rīta ūdens jādzer nevis juise(cukura bumba) notika eksperiments ar auzu makaroniem un tunci savā sulā..bija labi..