Ja es vāru tikai brūklenes, tad taisu tādu aso -čatnijtipa, ar ķiplokiem un čilli-ko piešaut pie gaļas ēdieniem. Tad man vajag, lai tā masa pēc iespējas viendabīga-tāpēc blendēju. Ja vāra ar āboliem, tad var arī tāpat.
00
16/09/2018 12:19
nav jāblenderē..ne vecmamiņa, ne mamma nekad nav blenderējusi .. esmu varījusi ābolus ar dzērvenem, tās gan sablenderēju
cukuru var nelikt vispār, ..kad pievārīsi ābolus-tad pašās beigās arī pieliksi-pēc garšas. Tas ir ievārījums, kas parasti stāv... un nebojājas, arī nepagrabā..
Rozā Anžujas vīns. Saldējums ar siltiem ceptiem āboliem. Smaržo visā māja 😋 Labvakar!!! Nu ko tad taaaadu esat sadarījuši šajā jaukajā rudenī. Man ir dažādi ābolu biezeņi. Pat krāsas atšķiras. Prieks skatīties. Noraku beidzot savus 8 kartupeļus 😆