Ielogoties
Reklāma

Vairs nekādu diētu... / 2960

26/03/2018 12:35 | Diskusija lasīta 282114 reizes
Ēdam, dzeram..kalorijas neskaitam..pagaidām
Atbildes (7012)

Tēmas: 50
Ziņas: 14526

27/08/2018 12:03
solaris un frīna laba ziņa - Jums krunkas nebūs :D
0 0

Tēmas: 4
Ziņas: 38891

27/08/2018 12:05
tikai smadzenēs
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 18481

27/08/2018 12:13
Aha, nebūs no rītiem pletīzeris jāsilda lai izgludinātu vaigu.   Varēsim ilgāk pačučēt. Visas krunkas smadzenēs.
0 0
27/08/2018 19:41
Pārtieku tikai no sarunām par un ap seksu.
0 0
27/08/2018 20:07
olas 2gb
0 0

Tēmas: 4
Ziņas: 38891

28/08/2018 09:16
2 vārītas olas, 2 siermaizes, tomāts, marinēts gurķīc... kafija
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 18481

28/08/2018 09:42
Gurķu maizes.
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 16622

28/08/2018 10:03
ansk... un kā tad Tu rosoliņu taisi?)..bez majonēzes?

sapratu)))))... franci..pāris reizes gadā)
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 18481

28/08/2018 10:05
Erotikai, par Anksu nezinu teikt, bet es rosolu gatavoju bez majoniezes. Krējums, mārrutki, sinepes, svaigi maltie pipari, un visiem garšo, visi apmierināti, un prasa turpmāk tikai tādu aizdaru pie rosola.
0 0
28/08/2018 10:07
es lieku majonēzi aptuveni 1/3 uz  krējuma daudzumu un hrens..sinepes nē
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 16622

28/08/2018 10:08
... manā mājā tikai majonēzē... jo it kā, ja pieliekot krējumu... ēdiens ātri atsūkalojas... ir tā vai nav..jvz))))
0 0
28/08/2018 10:09
nav gan
0 0
28/08/2018 10:24
Rupjmaize ar svaigo sieru, avokado, tomāts, kafija...

Parasti, kā anksa, lieku arī krējumu... bet, iespējams, ka ar krējumu atsulojas... ja ilgāk pastāv.
0 0
28/08/2018 10:28
neko jau nejauc tonnām..ja kas atsulojas tad drizak no sīpoliem un marinetajiem gurķiem
0 0
28/08/2018 10:29
Sīpolus nelieku, bet no gurķiem arī. Jā, un tonnām nē.
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 18481

28/08/2018 10:51
Sīpolus lieku, garinētus murķus nē, ja kādam kārojas, lai piekož klāt. Un nekas neatsulojas.
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 8513

28/08/2018 11:04
Oi, rosols bez gurķiem tad nav nekas. Nu priekš manis. Bet sīpoliņš tiek sarīvēts uz rīves, lai nejūt gabalus, bet jūt garšu. Un vēl svaigs ābols mazi krikši. Gadiem pārbaudīta majonēze Francis, citu vairs nekad un nekādos apstākļos:)
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 16622

28/08/2018 11:11
... bet man mammīts sīpolus noplaucē... tā it kā noņemot to asumu...
0 0

Tēmas: 8
Ziņas: 9869

28/08/2018 11:14
Ko var bāzt tos sīpolus visur 
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 8513

28/08/2018 11:14
Erotik, jā tā ar mēdzu darīt. Un vēl- nekādus krējumus klāt.
0 0
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas