es vēl zupas katlu izvārīju-vistu ar dārzeņiem, bet, kamēr vārījās-pārdomāju ēst. Nekas... nākamās 2 dienas nebūs jāgatavo
00
14/05/2018 20:30
To pirmpienu ēst var, bet lai teiktu, ka baigā ņamma..nea..nepatīk ta gurkstošā konsistence.
00
14/05/2018 21:32
konsisteneces var panāk dažādas, ja atškaida ar pienu uz pusēm, nekas negurkst..
tagad bija pirmā reize kad palika pāri un ieliku ledusskapi.. no rīta garšoja kā smalka siera kūka.. šausmīgi gribas fruktu, nekā nav..graužu rabarberus
00
14/05/2018 21:44
Es no laukiem. Pirmpiens bija ikdiena kad govis atslaucas. Konsistence ir un paliek tada kāda ir..jauc vai nejauc. Kas to jut tas jutīs.
00
14/05/2018 22:27
Pirmpiens nederēja nodošanai laikam, ātri rūga, kas tur vēl ..vardes lika kannā lai maisa sastāvu.., tas tā pa vecam, nu akā jau šīs vienmēr uz kannas sēdēja..un tie govs vārdi, visos upju mīļvārdiņos.
Mums arī jaunpiens bija ikdiena, ka tagad ir stipri vienaldzīgs.
00
14/05/2018 23:38
Nu tak nekādas vardes nelika gan. Nav ko mulsināt pilsētniekus Tadi nostastiņi vien tik cik klīda.LV tautas pasakas. Avotina kannas dzesēja un palaikam vien pamaisija.
00
15/05/2018 00:01
Protams, jo zaļās vardes tik pie +20° vispār degunu bāž ārā, dīvaini bioloģiska suga, kur nu vēl pļava ar naktsvijolēm!:)))
00
15/05/2018 08:43
ikdiena varētu but ja ir liela ferma un visu laiku teļi dzimst.. man ari bērnība nebija ikdiena..tas bija retums