Ielogoties
Reklāma

sushi - help !!!!!

31/12/2008 18:50 | Diskusija lasīta 3830 reizes
apsoliju puikiņam ,ka kopistiski taisīšim suši... vot tagad puikiņš guļ , gatavojās vakaram ...
visu sapirkām , aizmirsu to paklājiņu , ātraa valša tempā vēl devos uz veikalu pa tumsu ...
teorētiski kā jādara zinu , bet ir daži knifi ,ko nesaprotu ...
Vai ka’da meitene var paskaidrot ??????
Atbildes (28)
12
31/12/2008 18:52
1. vai rīsi silti jāliek uz tām lapām , vai atdzisuši ????
2. uz kuras puses jāliek uz rīsi uz gludākām , vai rievainākās ??????
3. jāskalo rīsi vai nē ????? kaut man jau vārās ... redzēju neta pamācībā ,ka jāskalo un nedaudz jāliek klāt gan sukurs , gan sāls... vai tā ir ?????
0 0
31/12/2008 18:53
tas ka rīsiem jābūt lipīgiem , nevis irdeneim ,kā plovam , tas man skaidrs ...
help
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 553

31/12/2008 18:56
... žel, nevaru palīdzēt, braiduc... varēji ko vienkāršaku puikiņam apsolīt... bet viņam jau garšos ša vai tā!lai veicas!   
0 0
31/12/2008 18:57
jola77... viņam šie garšo , bet viņam patīk ,ka mēs kopā ko daram ...
es netā šitam gatavojos jau kādu laiku ... var daudzās vietās video pamācības redzēt , reti ir angliski ... tie savā valodā tur stāsta
0 0
31/12/2008 19:06
rīsi jākāš nav- tikai jānosusina.. gatao suši ar mēreni siltiem rīsiem. .
uzkla’j uzz niedru paklāji’ja un tāmjūras zalumu lapām tad pildījumu... un stingri ierulle.. bet suši parasti jāpatur ledusskapī kādas stundas 6 - lai garšas ievelkās...
0 0
31/12/2008 19:11
braiduc, tas tik jauki - kopa ar bērnu kaut ko gatavot. man jau tas laiks ir garām, dūda prom, dēls liels. lai jums abiem labi sanāk!    
0 0
31/12/2008 19:13
sascha   
jāliel , lai rosolam , kas vārās ... hihihi

vai dieniņās ...
paldies... kad tad ēdīsim ... ?????
uz kuras puses tām lapām jāklāj ... uz spīdīgākās , vai tās porainākās ??????
0 0
31/12/2008 19:16
haijama-s... paldies uz apm. 20 tiem modināšu , tad sazinko darīsim pa nakti
0 0
31/12/2008 19:20
man jau nešķiet to svara uz kuras puses- galvenais, lai pildījums labs...
0 0
31/12/2008 19:27
sascha... pirmo izripināju , nenocietos ... gribēju pamēģināt , rīsi bija karsti , īsti nesanāca(nevarēju nociesties, ziņkārība) negriezu gabaliņos noēdu pa kluso ... iemācīšos... ņam , nam ...

ko vēl gribēju prasīt ... kas ir tā zaļā pļura , ko dod bārā pie sušiii, es no laukiem nezinu ... bija tubiks maziņš pie 4ls ... rakstīts virsū sushi mārutki ... nu man atgādina ... marutkus ar avokado ... sajaucu kopā pati , vai būs garām nezinu
0 0
31/12/2008 19:30
Būs jau labi, braiduc, galvenais iekš tā suši jau nav tā ēšana, bet tā mačkāšanās. Tāpēc jau daudziem letiņiem tā suši gatavošana tik ļoti pie sirds!    
0 0
31/12/2008 19:42
tās ir vasabi- tjipa- zaļās sinepes.. ļoti asas... parasti atšķaida ar sojas mērci un tur mērcē suši gabaliņus..
0 0
31/12/2008 19:46
braiduce tas saucas wasabi..latviesu valodā es to saucu par lapsenju indi   
lai veicas ar gatavošanu..            
padoma man nav jo negatavoju,negatavošu un negribu gatavot..
man negarso      
0 0
31/12/2008 20:04
nu paldies, puika pamodās ... man neiet ar tiem susi nekādīgi ,kā pa kalniem un lejām ...
mazais teica (nekas mammu es tevi pamācīšu)
0 0
31/12/2008 20:08
super!!!
0 0
31/12/2008 20:15
nezin japaanji eestu muusu pelekos zirnjus(taadus tikai latviesi edot)   un maizes zupu vai estu      
nakamagad par sito jaierosina diskusija
0 0
31/12/2008 20:17
Austrālietim pelēkie zirņi garšo...    
0 0
31/12/2008 20:19
ube bet maizes zupa un auksta biesu zupa   par to arzemnieki ir soka      
0 0
31/12/2008 20:22
Par maizes zupu neatceros, uzprasīšu... bet pelēkos zirņus meita vedīs uz turieni no latvijas, jo tur nav. Reiz paciņā sūtīju, bet Singapūrā izņēma, jo domāja ka skrotis...       
0 0
12
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas