Ielogoties
Reklāma

pavisam sadzīviska tema-mājsaimniecības, t.s.izdevumi ēšanai / 100

20/07/2014 14:35 | Diskusija lasīta 9712 reizes
pēdējā pusgada laikā rakstu izdevumus -konstatēju, ka katru mēnesi tie paliek lielāki-gan pakalpojumi, gan produkti, arī preces mājsaimniecībai.Ogas, ko ieliku ziemai-saldēšanai neskaitu.Kāds Jūsu viedoklis-varbūt iepirkties nemāku-esam ģimenē 3 cilvēki -reāli sabiedriskajā ēdināšanā neēdam-nu varbūt reizi kvartālā, man liekas, ka ir lietas, kas paliek strauji dārgākas
Atbildes (166)
1...345 6789
20/07/2014 19:08
elizabet es nezin ka cuku pupas likt pie zupas, jo ēdu bez mizas..bail domat kas notiktu ja saestos ar visam mizam..
0 0
20/07/2014 19:09
..nu tak bez mizām, aptrakuse tā anksa)))
0 0
20/07/2014 19:10
nu bet kaifs cuku pupu ēsšana ir tieši.lupinat un uzdzer kefiru..lupinaties prieks zupas..lieka grezniba
0 0
20/07/2014 19:10
un, ja pūšas vēders, var lobīt laukā no apvalciņiem, ķēpa jau ir, bet purkšķi nebūs)))
0 0
20/07/2014 19:11
"Baltijas jūra novembra vējos!!
0 0
20/07/2014 19:11
pupas var kaltēt un pēc blanšēšanas -saldēt
0 0
20/07/2014 19:11
lizet ar apvalcijiem es tiesi domaju mizas..
0 0
20/07/2014 19:13
anks, tu zini, kas ir dažādība ēdienkartē?..ko?... nu, ģerevņa))))
0 0
20/07/2014 19:14
hee..ja es ģerevņa, man patik klasiska pieeja
0 0
20/07/2014 19:16
žēl!man kefīru un pienu daudz nedrīkst dzert!
0 0

Tēmas: 3
Ziņas: 7403

20/07/2014 19:17
> Jā, asaka - kam drosme iebrist, tam putas līdz ceļiem! :) Kā suncīts teiktu - Cieti! :) ..līdz rīta gaisma nāk :))))))))
0 0
20/07/2014 19:24
es arī saldēju cūku pupas, tad ziemā kādreiz zupu ar zāvētu gaļu, grūbam, pupām.Jair vēdera problēmas-labak nē-tad taisu tā -samaļu izvārītas pupas, sastampāju kartupeļus, citi griež klāt sīpolu, citi speķīti, veidoju kā kotletes -var ar sēņumērci, var ar krējumu jeb, ja dieta ar 10% turku jogurtu
0 0
20/07/2014 19:28
šitas arī tāds Ziemassvētku ēdiens skaitas
0 0
20/07/2014 19:33
uzaicinajums diskusijas lasītājiem un rakstītājiem-esmu palasījusi tautas recepšu sadaļu -ir tur daudz labu lietu, bet daudzkā arī nav, īpaši par produktu saldēšanu, uzglabāsanu ziemai siltās telpās -tagad jau pat laukos reti, kur ir auksti pagrabi.varbūt padalamies ar jaunām vienkāršām receptēm-tās sarežģītās jau ir žurnālos-piemērām ķiršu mērce ar vīnu
0 0
20/07/2014 19:34
Kabaču čatnijs bija labs. (tepat tautas receptēs)
0 0
20/07/2014 19:43
kad par receptem dāvinja kontu tad bija incanti rakstit... jasaka pati reti ko izmantoju..jo esmu vienkarsu nesamudritu ēdienu piekriteja. .un ka jau tauta zin bez sipoliem un kiplokiem
kabačus pagaidam graužu zaljus..

no manām receptem elizabei ir slikti..labak nebiedēt
0 0
20/07/2014 19:48
man vēl patiktu, ja pieliktu -cik grādu temperatūrā var uzglabāt.Es ko līdzīgu taisu ziemā-rudens pusē, ja sākts ēst lielu kabaci un nevar pievārēt, ja saldētavā ir vieta-sagrieztus kabačus var sasaldēt-manai garšai sipolus nevajag, es lieku baziliku un ķiplokus kā garšvielas -ja ir pipari -lieku, ja ne būrkānus..., šos salātus nebūs garšīgi ar ābolu etiķi, tad lieku citronskābi ..., pagaidām nav īsti labas receptes -gurķi svaigā veidā-ledusskapī ar ķiplokiem, bet cik nu tur var salikt, saldēt -liekas nevar-kat agrāk domāju, ka nevar saldēt ābolus un tomātus-bet tagad, ja ir kāda brīva vietiņa -saldēju
0 0
20/07/2014 19:49
..tas gan))))
0 0
20/07/2014 19:55
vina recepte ja man gribas ko mercei lidzigu..nelietoju miltus bet tas psas auzu klijas..jau ieprieks palietas ar karstu ūdeni..
un sojas piena puveri putram ari tikai to pulveri viss pa fikso, nepiedeg un putra garšiga nevajag cukuru..nemaz..jo sojas piens ir tāds saldens pats par sevi
0 0
20/07/2014 19:55
anks, atceries kā mēs otardam bildi zagām?)))
0 0
1...345 6789
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas