Ielogoties
Reklāma

Super, ka ir sadalja - Tautas receptes! / 600

14/09/2008 13:01 | Diskusija lasīta 46418 reizes
Tieshaam iepriecina shis jauninaajums..
Nezinu, kaa jums, bet shii ir aizraushanaas numur viens. Un ceru, ka tautieshi buus aktiivi recepshu pievienotaaji :)
Atbildes (731)
1...282930 31323334...37
01/06/2011 13:28
... alan... es jau labprāt... bet te dažiem krītamā kaite piemetas, ka es saku... (baidiieees, baidieesss)-piena zupa... vakar uzvārīju- piena dārzeņu zupu, ko vāru 2x pa gadu-kad parādās jaunie kāposti... un, rudenī, kad raža vācas... un, vēl jau bij motivācija, meita ciemos bij, viņai ar dikti garšo, ta nu abas pa div bļodiņ izēdām... un trešo kaķis:)
0 0
01/06/2011 13:31
kaķis??? piena dārzeņu zupu???
0 0
01/06/2011 13:38
..jā, bij nolikta uz galda, lai dziest... nu pienu nolaka, es tik tā skumji skatījos... ko tur vairs:)... pasif, tak tiem kaķēdieniem arī ir dārzeņi klāt... es ar sākumā brīnījos, ka pūka zaļos zirnīšus ēd:)
0 0
04/07/2011 21:38
man ļoti gribētos redzēt tautas gudro’’omķeņu’’ kādu izcilu recepti istu omi raksturojošu tā lai man mute vaļā paliek, nu vai te ir kāda kas var arī ko paveikt? jeb tikai tukšu salmu kūlējas?
0 0

Tēmas: 9
Ziņas: 4565

04/07/2011 22:11
Tad, kad tev būs mute vaļā, tu kādu laiku paklusēsi?
0 0
04/07/2011 22:13
... / domā ko tajā vaļējā iespraust, lai uz laiku aizrijās /
0 0
04/07/2011 22:13
sākumā prece, tad runāsim par cenu!
0 0
05/07/2011 07:08
redzi nu neviena ome tā arī vairāk par iedrukatu textiņu diskusā nevar!
0 0
07/07/2011 10:10
es sajukumā ar tiem DanSukker... nesaprotu, cik kompotam likt ... un, ja vēl rakstīts, ka ievārījuma cukurs... vai vispār var likt?
0 0
07/07/2011 10:16
Manas te darbinieces slavē. Vajagot trīsreiz mazāk kā parasto cukuru. Bet gan tikai zaptei. Jo šis cukurs želējas. Nu kāds tur kompots...
0 0
07/07/2011 10:28
pagājušo gad ievārijumam liku, jā bij labi... a, šogad uz kompotiem spiežu... nu ja tad droši der tas dansuker, kas kas vienkārši-baltais smalkais cukurs... bet, varbūt, kāds/kāda zin to pieļaujamo cukura dozu uz 1l ūdens, lai nav pa saldu un lai nerūgst jau pēc mēneša... traki ilgi nav kompoti taisīti... aizvakar ķiršus taisīju, liku uz 1l-500gr... tagad štukoju vai pareizi, vai kas nav šreijā salaists...
0 0

Tēmas: 8
Ziņas: 2463

07/07/2011 10:34
Kompotiem 300 g/1 l H20 - nerūgst arī istabā glabājot, bet es vienmēr ledusskapī kārtīgi atdzesēju.
nu, ja ogas dikti skābas, piemēram cidonijas, tad var ti daudz...
0 0
07/07/2011 10:41
.es jaanjogas kompoteeju, ne ogaam a shljikdrumam-...
3 l burkaa 1/3 ogu... uz 5 l uudens 1 kg cukura... tiiri normaali-ne salds, ne skaabs...
0 0
07/07/2011 10:41
... njā, nu ja... atcerējos, ka mamma ar tā darīja.300 uz litru... es kaut kā sadomājos, ka vairāk vajag ... galvenais, ka katrā lasām vielā-savādāki tie cipari...
0 0
07/07/2011 10:42
..O jeee-shkjidrumam...
0 0
07/07/2011 10:43
ui, jana, man jau stipri sen nav trīslitrenes... visu tikai mazās dozās... bet ir, ir darīts kā tu saki... vienkārši tagad nav tāda vajadzība
0 0
07/07/2011 10:46
pārjautāju, kāds ta bij tas pagājušā gada melleņu ievārījums-esot tomēr dikti šķidrs bijis, lai gan liki to speciālo ievārijuma cukuru, 1+3,
0 0

Tēmas: 8
Ziņas: 2463

07/07/2011 10:56
Kaut kā pēdējos gados uz saldētām esam izgājuši - zaptes sen neviens neēd, izņemot brūklenes ar āboliem, avenes, upenes (vairāk ārstnieciski) - sasaldētas var jebkurā brīdī dažās minūtēs pārvērst jebkamī, arī pie plānajām pankūkām vai saldējuma lietojamā ievārījuma vietā... vai vispār tāpat uzēst... (puiks ar fēnu atkausēt mēdz ) ak, jā bumbieru kompotu ar kādu plūmi (glumumam), cidoniju (skābumam), aroniju (krāsai)- tādu gan šad tad tomēr uztaisu kādu burciņu - dažādībai...
0 0
07/07/2011 10:57
Tu to man???... mellenju ievaariijumu nevaaru...
0 0

Tēmas: 8
Ziņas: 2463

07/07/2011 11:01
gaarsa, var likt želatīnu klāt un mazāk cukura nerecējošo ogu zaptēm: mellenēm, ķiršiem - nav tik salds, bet kopā turās... kādreiz nošpikoju pirmsdāņu cukura laikos no draudzenes - bija labi...
0 0
1...282930 31323334...37
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas