Ielogoties
Reklāma

svētku rosolis.. / 220

14/11/2011 19:25 | Diskusija lasīta 17045 reizes
Varam sākt gatavot Ziemassvētku un Jaunā gada rosoli... jo, izgudrota tehnoloģija, kas ļauj salātus glabāt 52 dienas.
Atbildes (264)
1...91011 121314
15/11/2011 20:39
Odkin, gailenes kļūst daudzkārt izmantojamas, ja gailenēm uzdzer šņabi...
0 0
15/11/2011 21:06
marīns dalās ar savu dzīves pieredzi par vairākkārtēju gaileņu pārstrādāšnu...
0 0
15/11/2011 21:14
Nu, gadījās... par spīti pat iepriekšējam brīdinājumam...
0 0
15/11/2011 21:14
Nu, gadījās... par spīti pat iepriekšējam brīdinājumam... 1x
0 0
16/11/2011 09:14
rosolu vispaar needu --- piekriitu, iespeejams, ka taa teica prof.Danilaans, vai kaads cits eeshaanas un zarnu gudrinieks, ka rosols ir inde zarnaam.
0 0
16/11/2011 09:18
Lai visas indes būtu tik ņammīgas... lai tur profesori un speciālisti. iesīkstējušas tradīcijas visgrūtāk laužamas. nu kur tad bez rosoļa viens riktīgs padomju laika cilvēks var svētkos. kaut maza, bet viena bļodiņa vienmēr jāsamaisa.un nekādu zivju.
0 0
16/11/2011 09:20
nu nav tak katru dienu jāēd un lielos daudzumos..
tad jebkas var but inde
0 0
16/11/2011 09:21
profesors gan saka, ka alko ari ir inde... ari MAZOS daudzumos..
0 0
16/11/2011 09:31
..a, jūs man pasaikait, nu kas tai rosolī tāds indīgs... visas sastāvdaļas tiek lietotas arī citos ēdienos... ta, jau token pipec klāt uz līdzenas vietas...
0 0
16/11/2011 09:32
anks, alko ir inde mazos daudzumos, tātad lielos pieļaujama:))))))))
0 0
16/11/2011 09:34
Liecies mierā, Gārs, nekā indīga tur nav Visi tik pareizi, tik pareizi Noliktu priekšā to rosoli, ķepētu iekšā, ka maz neliekas. Bet te jau var izrakstīties ko grib un kā grib
0 0
16/11/2011 09:35
gaars indigums no kismiša bet es sava lieku tikai darzenjus..ta ka nevajag probelemam but
ak ja šorit stastija cik indigs ir pūdetais siers...
berniem pat pagarsot nevarot dot... lidz 12 gadiem
pieaugušajiem tiešām kā delikatesi un reti...
un kurs gan tiešam tadu sieru estu kaudzem un katru dienu
0 0
16/11/2011 09:39
gaarsa- visu komponentu salikums ir vienkaarshi smags organismam, jo katra sastaavdalja zarnaas triek fermenteeta dazhaadaa laika garumaa, un viens otram traucee.
.piem, eeshanas seciba ir sekojosha no germenteeshanas ilguma --visaatraak-- auglji, daarzenji, tad saldais, putraimi, kartupelji un beigaas tikai galja, jo to sadala visilgaaak.. bet rosolii, kaa saprotam, vis kopaa un veel majoneeze, kas aizshtopee visas ejas
0 0
16/11/2011 09:42
... man piemēram ir sezonas rosolis-vasarā ar tik svaigos gurķus, daudz pašaudzētus burkānus un SĪPOLUS... u.c, gaļu patiešām minimāli... a, ziemā to kreptīgāko -ar marinētu vai sālītu gurķi-un ta to gaļ ar tā vairāk... i neko... un kā mana vecmāmiņa teica-vēderā tāpat viss samaisās:)
0 0
16/11/2011 09:42
nu ir SVETKI un ir ikdiena... protams ja katru dienu ed Maximas sålatus tad viss aizstopesies..
svetkos vispar tiek est uz nebēdu..
piragi, kaposti rosolji un vel alko... bet cilveks ir izsturigs lopinjs..kaut kad jau ari ar visu to tiek gala..

vel jau Danilans saka ka nekadu šlakvielu vispar NAV... nu NAV...
tas ar viss ir bizness
0 0
16/11/2011 09:51
anka- ja eed tiiru mantu nesamaisiitaa veidaa, negarneetaa , tad shlakvielas nerodas
0 0
16/11/2011 09:54
puro, Dalinals saka, ka nerodas nekāda veida... un vinjs ir daudz iekšu no ieksas redzejis...
0 0
16/11/2011 09:59
Es gan varētu kādu mazu brītiņu katru dienu to pūdēto sieru...


vaina tak nav rosolī, bet tajā ko vēl pa virsu saēdas... pieštopējas bulkas utt... vēl tā tendence uzdzert...
0 0
16/11/2011 10:07
anka- vispaar man ir vienalga, ko vinjsh veel saka, es pienjemu tikia to, kas man liekas deriigs prieksh sevis
0 0
16/11/2011 10:08
anka- vai mees runaajam par vienu un to pashu personu?
0 0
1...91011 121314
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas