02/08/2011 17:17 | Diskusija lasīta 3994 reizes
Kabacis (daudzums pēc izvēles)
Milti (pēc biezuma pakāpes)
Krējums (garšai)
Sīpoli (daudzums pēc izvēles)
Vegeta, sāls (pēc garšas)
Kabaci sagriež smalkos gabaliņos un sakapājam sīpolu. To visu liek uz pannas apcept. Kad Sīpoli paliek brūngani uzlejam ūdeni un pievienojam miltus. Izmaisām, lai milti neveido kunkuļus un, turpinot maisīšanu, pievienojam krējumu, Vegetu un sāli. Izmaisām to visu un atstājam karsēties uz lēnas uguns zem vāka, līdz mērce uzvārās (uzmet burbuli).
Pamatēdiens pēc katra paša izvēles. Ja netiek izmantoti gaļas ēdieni, mērcei var pievienot pusžāvētus gaļas produktus vai apceptus desas izstrādājumus.
Labu apetīti