uļmaņlaika... bet man viņa ne estētiski pievelk un pasmaga... tāpēc klēti stāv smukumam...
00
07/04/2011 16:27
junon, tādā panna, kura cep sirsniņpankūciņas
00
07/04/2011 16:28
Junon, tajaa cepot pankuukas, iznaak kaa miikstaas vafeles.Gardum gardas.JA reiz tiksimies, tas special for You izcepshu.Bet zapti gan panjem pati sev gardaako.
00
07/04/2011 16:28
... nekas nav mūžīgs un panna paliek panna... sievietes intuīcija un naudas maks vienmēr pasaka pareizo izvēli
00
07/04/2011 16:29
es nopirku spaiderpannas un esmu ljooooooooooooti apmierinata.. un protams es saprotu ka nekalpos muziigi..nav jau cuguna liela muiza ... pirks nakamas, ., nemakasaja jau baigo naudu
man arī mūsdienu pankoku pannās sāk, dikti labas... pat atsaukmes aiz robežām bijušas... galvenais, lai labs cepējs, nevis panna...
00
07/04/2011 16:32
un vel man ir ta kas kaut kad Rimcika akcija bija..bija tipa vokpanna.. dikti laba sautejumiem.. ploviem ..u.t.t.. man viens no svarigiem punktiem ir tas lai nebutu smagas tas pannas..
sipedpannas viss tiesam ir izcepams BEZ taukvielam.. tas ari svarigi.. vecajas cugunnieces viss japeldina taukos..vel tagad atceros..brrrrrrrrr kad vel nebija paradijusas modernas..
00
07/04/2011 16:36
..es nestrīdos... jo esmu dzimis pilsētā... jā laukos cepa ... bet man labāk omes raugu pankoki garšoja...
kolēģe nopirka ar keramikas pārklājumu..arī laba.. vismaz pagaidām... par tā spaiderpannām jau iesākumā arī neviens nesūdzas... bet nu katru gadu es pirkt tomēr negribētu..
00
07/04/2011 16:42
nju reizi 3 gados tapaat japerk
00
07/04/2011 16:44
... man ir Ballarimi firmas pannas, drusku pasmagas... bet viss labi izcepjas un jau 6 gadu. paldies, pienen ..eju cep raugu pankokas, uznāca apetīt..
00
07/04/2011 16:45
un PROTAMS jaievero instrukcija..kas ir pagruti majas ar bērniem.. un večiem..jo tie muzigi pa pannam grabstas ar daksam..un metala karotem jaseko lidzi.. bet ja visi pratigi cilveki... tad viss o.k.
00
07/04/2011 16:45
Papildus sirdsformām, nāķamā īstās badapankoku pannas pazīme ir rotācija: asprātīgs apgriešanas mehānisms: nekas nav jāmētā vai jāloba otrādi ar lāpstiņu. Un rombveida šūnās salien daudz zaptes, -- kas svarīgi, ja zapte tiešām laba.
00
07/04/2011 16:47
mariin, par to zapti nebiju iedomājusies
00
07/04/2011 16:51
vokpannai vajag stipri lielu, atklātu liesmu, lai ēdiens būtu izcepies ātri, bet gatavs... uz plīts jau, laikam, to nevar ... tā kā vienmēr bodē šo pacilāju, bet nodomāju-a, vai man to vajag, ja gāzes plīts šito prieku nepavilks... :)