Ielogoties
Reklāma

Ko izvēlēties?

13/09/2010 15:50 | Diskusija lasīta 6876 reizes
Rimi gaļas stends mani nokāva ar maltās gaļas daudzveidību:
1. kotlešu masa /šo nekad mūžā nepirkšu!/
2. maltā liellopu gaļas masa /2,85 Ls/
3. maltā cūkgaļas masa /2,76 Ls/
4. malta liellopu gaļas fileja /4,99 Ls/
5. malta cūkgaļas karbonāde /3,99 Ls/

Par pēdējiem 2iem jautājumu nav, bet WTF ir tā masa?
Atbildes (114)
1234...6
13/09/2010 16:09
Neko no maltajām masām nezinu. principa pēc nepērku kur var būt samalts da jebkas. Viens ir tas, ka samaļ savītušu neejošu preci un pārdod vēlreiz otrs ir tas, ka laba maltā gaļa nekādi nevar maksāt lētāk par gaļu!

Gan jau tajā masā ir pieļaujamais sāls daudzums un zasin vēl kādi visādi konservanti un tā!
0 0
13/09/2010 16:13
RIMI GAĻU VAR PIRKT TIKAI TAS , KURŠ NEKO NEJĒDZ NO GAĻAS ĒDIENIEM! un gaļas kvalitātes!
0 0
13/09/2010 16:14
Traksi nesāc tagad atkaliņās par cūku stilbiem te

Rimčiks nav nekāds brends kur tikai un vienīgi maļ visu, kas kust un nekust!
0 0
13/09/2010 16:25
..bet gaļa tur nav kavalitātīva! ja jūs tādu ēdat tā ir jūsu izvēle!
0 0
13/09/2010 16:27
neko nevaru iesaciit..jo NEKAD nepeerku gatavo malto galju..ne lielveikalos,ne piparboddes..
peerku to ,ko samalj manaa acu prieksaa..
0 0
13/09/2010 16:27
Traksi kur te bij minēts, ka ēd tādu gaļu???? / iesit ar pannu pa pirkstiem traksim /
0 0
13/09/2010 17:07
..un, kur teikts , ka gaļu, ko samaļ jūsu acu priekšā ir kvalitatīva... nu, jā -uz aci jau tā kā pateikt var, a kad cep-nav ne smarža , ne garša...
0 0
13/09/2010 17:09
brrrrrrrrrr, gaļa...
0 0
13/09/2010 17:13
olit ta tomer nav gatava kotlesu masa kur laikam tak jau piesauts sals..un vel kaut kas, lai nebojaajas..
a taa tik reti perku ..un mazos daudzumos..
ka neakltualjno..
0 0
13/09/2010 17:18
Nu, ja kādam interesē, tad nenopirku neko, tikai nobrīnījos par tām masām. Man tas ir jaunums.

Un tā arī nesapratu vai masa=gaļa? Stipras aizdomas, ka nē. Tāpat bija šaubas par to produktu, kur bija raxtīts "malta cūkgaļas karbonāde".
0 0
13/09/2010 17:55
es vakar nopirku vistas fileju, smalki sagriezu... pierīvēju kabacīti, ola, pipari, sīpols, čiploks... un bij baigi labās kotletes... nopirku tik 300gr -samaksāju latu ar kapeikām, apmēram, tik pat -cik būtu maksājusi par 500gr apšaubāmu cūkas masu ... sanāca pilna panna -un gardigan
0 0

Tēmas: 6
Ziņas: 15776

13/09/2010 18:22
жрут же люди, а!
0 0
13/09/2010 18:26
Ak vai ... ak vai Plis ir nošpikojis no manis... es arī vokor kotletes cepu no vistas filejas Nē nu kā var šitā sagadīties!
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 1021

13/09/2010 18:32
Maltas gaļas masa ir maltā gaļa no gaļas atlikumiem, kas rodas gaļu atkaulojot un griežot gabalporcijās
0 0
13/09/2010 18:58
mocc... mums radnieciskas kulinārās dvēseles
0 0

Tēmas: 35
Ziņas: 7137

13/09/2010 19:01
harīt, es ar tā padomāju..jau kuro nedēļu kulinārijas recepšu uzlidojums pa visām līnijām... un tad vēl saka tautā krīze:))..saprotams ja ēdieni ar sēnēm, tās vismaz mežā par velti lasās:))
0 0
13/09/2010 19:05
sab, tikai nevienam nesaki... es ,pie visa šitā vēl šampinjonu mērci uztaisīju, kā saproti-vaikalā pirku, ne mežā lasīju... (satrūkstas, ka nenolinčo par šitādiem buržuāziskiem izlēcieniem)
0 0

Tēmas: 35
Ziņas: 7137

13/09/2010 19:07
olitiņ... labi nokāsi... (tā klusu pateicu par to gatavošanas procesu)
0 0
13/09/2010 19:50
es gan pērku, i masas i maltās gaļas ,kā maximās tā superneto.un vēl dzīvojam... vien to skatos,lai spējam noz 12.līdz 12.datumam izvilkt,tad nu nekāda lepnība nevar sanākt... un gaiss tāpat ir sagandēts,ko elpojam un ūdens netīrs,ko tur daudz piebilst.
0 0
13/09/2010 19:55
... kad puiks pie manis dzīvoja, tad ar pirku, jo apetīte šim dikti laba, līdz algai grūti bij izvilkt... pirku pat to saldēto vistas malto gaļu... tagad varu tā lepnāk, jo cik ta man vienai vajag...
0 0
1234...6
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas