Ginger vine var tiiru ,var shkjaidiit ar limonaadi.
00
03/09/2010 10:27
vaii , ar dubulto w -viins
00
03/09/2010 11:08
/centiigi pierakstu/
Pag! Gringer-vai ta tas nav krogs? Kaut kas dzirdēts(esmu lol)
00
03/09/2010 11:36
cilvēciņ mīļais,šiten Tev sarakstīs tāaaadus kokčikus,ka i nepaspēsi visus izgaršot... iemet to pašu veco labo ’’dzimtenīti’’,i galviņa nesāpēs,i vēderā kāda cērme atdos galus...
00
03/09/2010 11:39
ingucīt;> Varbūt,ka man ne vienam noderēs:P
00
03/09/2010 11:42
netīk izpaust firmas noslēpumus...
00
03/09/2010 11:53
Labai galvai jau daudz kas der...
00
03/09/2010 11:55
... ātri reibst un ilgi tur dullumu... Tādas labās galvas mums te vairākas...
A kamdēļ jāmaisa 2 labas lietas, dabūjot 1 štruntīgu vai apšaubāmu... Jā, jā -- māgā tāpat viss sajaucas...
00
03/09/2010 14:32
Recepte no Kalsnavas spirta brūža: nekad pie spirta nelej ūdeni, jo tad spirts zaudēs savu kvalitāti. Jālej spirts pie ūdens, tad ūdens kvalitāte IEVĒROJAMI uzlabosies.
mice!!! 03.09.2010. - 14:32:10 Recepte no Kalsnavas spirta brūža: nekad pie spirta nelej ūdeni, jo tad spirts zaudēs savu kvalitāti. Jālej spirts pie ūdens, tad ūdens kvalitāte IEVĒROJAMI uzlabosies.
Cienu.
00
03/09/2010 14:36
mice.
A kāpēc?
00
03/09/2010 14:37
Nu viss taču ir paskaidrots.
00
03/09/2010 14:37
... nu re... , vismaz kāds noderīgs padoms spirta atšķaidīšanā...
00
03/09/2010 14:40
03.09.2010. - 14:37:39 Nu viss taču ir paskaidrots.
Bija baigā štellē,mēgināšu atcerēties :) Lielo alus glāzi jāpieber ar ledu,1/3 ar šnabi(balto),pārējo ar mangaļu minīti,klāt izspiest veselu citronu - gatavs. Jādzer kamēr auksts. Garšo pēc bērzu sulas,bet no kātiem gāž visus
00
03/09/2010 15:27
A man ir viens mīļākais dzēriens. Piedevas un pagatavošana atkarājas no sezonas.
Tātad: ņemam Rīgas melno balzāmu un upeņu sulu.
Ziemas variants: 1. uzvāra sulu 2. piešauj balzāmu pēc garšas 3. piešauj šķēli apelsīna /ne citrona, ne grepfrūta, bet tieši apelsīna/ 4. piešauj kanēļa standziņu 5. piešauj krustnagliņu 6. endžoi!
Vasaras variants: 1. iešauj glāzē 50 gr.balzāmiņa 2. piemet klāt ledu 3. piešauj sulu 4. var apelsīna šķēli 5. endžoi!