Ielogoties
Reklāma

Krīzes un karantīnas laika ēdienkarte / 560

20/03/2020 21:00 | Diskusija lasīta 80404 reizes
Tātad ko ēdam, dzeram..griķi 15 veidos u.t.t.t 

___
Reklāma   

VIP konta cena:

4 mēneši (120 dienas): 10 €
6 mēneši (180 dienas): 15 €
9 mēneši (180 dienas): 20 €
12 mēneši (360 dienas): 25€

https://www.tauta.lv/mans/vip/b/?
Atbildes (3856)
13/04/2020 16:33
nez, ko tu daritu, ja butu tik daudz logu kaa Versijai..tur ar glazi pa maz)
0 0

Tēmas: 4
Ziņas: 39062

13/04/2020 16:34
par katru logu-glāzi!!
0 0

Tēmas: 1
Ziņas: 16827

13/04/2020 16:53
cepetis, kartupeļu putra, vakardienas gardais cepiens, kuratur kafija
0 0

Tēmas: 24
Ziņas: 6738

13/04/2020 17:32
Laba doma... pa glāzei par katru logu... tas jau nekas, ka rīt darPs... sākt jau nekad nav par vēlu... laikam mana šo četru nopietno darba dienu misija arī beidzot ir galā... nu varu vaļoties :)
0 0
14/04/2020 09:48
šorīt bija biezpiena plācenīši ar mandeļu miltiem un  mazliet parastajiem baltajiem..
0 0

Tēmas: 43
Ziņas: 9074

14/04/2020 10:20
olas 
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 24064

14/04/2020 10:26
Anks, vai to savu biezpiena diētisko kūku esi te ielikusi pie receptēm???
0 0
14/04/2020 10:29
nē neesmu gan, Tu domā to kas ar Indijas  riekstiem? to es nesauktu par diētisku, bet drizāk par kūku ar pvn..
tur nav slikto cukuru un miltu..
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 24064

14/04/2020 11:01
Domāju to ar biezpienu, ko bieži piemini kā diētisku.
0 0
14/04/2020 11:14
tas ir sacepums..
tur tā 500-600 gr biezpiens te gan ņemu to treknāko 9%, 4-5 olas.. atkarīgs no lieluma
olu dzeltenumus sakuļ ar cukuru apmēram 4 karotes (es lielāko daļu cukura aizstāju ar steviju vai suharozi)
tad pieliek biezpienu visu sablendrē, ja par biezu piešauju bp jogurtu vai citrona sulu vai abus, var miziņu pierīvēt
un vēl pieliek div karotes ar kaudzi kukurūzas cieti un tējkaroti cepampulveri, atkal samaisa..
sakuļ olu baltumus iecilā .biezpienā.cep apmēram 180grādos kādas 20 min, tad nogriežu karstumu atstāju plīti kamēr tā atdziest, nu tur tā jāpaseko līdzi..
un čia sekliņas ari lieku, ja mājas ir
kad šitas pastāv ledusskapi top pavisam diētisksks
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 24064

14/04/2020 11:28
Paldies.
0 0
14/04/2020 11:30
kamēr silts ir traki mīksts pat tā kā jūk ārā, tāpēc kārtigi jaatdziest..
0 0

Tēmas: 24
Ziņas: 6738

14/04/2020 11:44
Būs jāpamēģina.
0 0
14/04/2020 11:49
ak jā vaniļa tā obligāti..lai smaržo:)un formu iesmērēju ar sviestu..
šad tad mazliet sviestu ieblenderēju biezpienā
un vēl pirmsākumos cepu stikla traukā, tad pārgāju uz tortes formu to ar noņemamo malu
un apakšā cepampapīrs, tam arī ir nozīme..
šitā labāk cepas
0 0

Tēmas: 4
Ziņas: 39062

14/04/2020 11:58
nu ļoooti diētisks, ar 9% biezpienu un sviestu
0 0
14/04/2020 12:01
sol, taukus vajag cukurus nevajag.un miltus, bet ciete pastāvot ledusskapi zaudē kaitīgos cukurus, ja kas(velns slēpjas sīkumos)
un sviestu tu4, tu4 vai nelieku nemaz..
lai nu kā tādu ēdu un daudz un bieži..un atpakaļ neresnēju
0 0

Tēmas: 43
Ziņas: 9074

14/04/2020 14:12
olas 
0 0
14/04/2020 14:17
..vīriesi pārāk daudz ar tas olas ēst nevar... ka ... lab, neteiksu)))
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 22646

14/04/2020 14:25
Versija | 13/04/2020 17:32
Kad rakstíju par logu mazgáshanu ar vodku, neuzrakstíju lídz galam recepti.
Vispirms jásajauc vodku ar apelsínu sulu un ledu, glázé un tad vodku ar údeni, bez ledus, smidzinámajá pudelé .
Jálieto kopá .
Baigi patíkamais process sanák tá logu mazgáshana :)
Labrít. Man darba diena beigusies. Bet, péc brívdienám galva dulla no visiem darbiem.
0 0

Tēmas: 24
Ziņas: 6738

14/04/2020 14:28
Paldies, Beatiņ! Dikti laba recepte. Nākamreiz noteikti izmēģināšu. Pirmā stāva logiem
0 0
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas